forfit pisze:dawno nie tu nie było, ktoś może potwiedzić informacje o problemach w budowie ( pęknięcia bodajże od 12-13 pietra) wychamowaniu budowy i lawinie nadchodządych problemów?
forfit pisze:Doniek pisze:Czy ktoś może z administracji w jakiś sposób wpłynąć na tego Vipa? Przecież te posty to jawny trolling. Zaraz usłyszymy, że odbiór przez organ nadzóru budowlanego nie jest potrzebny, bo trzeba się kierować dobra intencją deweloperów i krzywe sciany np. to norma u większości więc nie ma co się przejmować latającymi drzwami czy brakiem poziomów.
Zgodzę się. Większość osób wchodzi tu aby dowiedzieć jak wygląda developer jego postępowanie i podejście do nabywców a przede wszystkim wykonanie - sam wchodziłem tu z tego samego względu.
Skoro jest to forum ogólno-dostępne i wchodzą tu ludzie nowi i to czytają to nie wiem po co tu taki troll jak pisul .. gdzie prawie każdy jego post jest wychwalający i wielbiący developerów.. Którzy powinni budować Dubaj a nie Rzeszowskie budynki sądząc po tym co pisze ten Pan bo jest to idealne budownictwo![]()
Druga kwestia to taka że wiadomo rączka rączkę myjeNie można nic zrobić wolność słowa itd, tylko szkoda że to działa tylko w jedną stronę, stronę dobrym ziomków forumowych
Inna prawda nie jest pożądana i negowana tak ja obecnie w Polsce. Niewygodne rzeczy są złe i fuj i jeszcze łamią prawo ..
Moja sugestia może zrobić oddzielny dział dla Pisula i zwolenników żeby tam w spokoju mogli sobie walić kapucyna do zdjęć, perfekcyjnie wykonanych elewacji, wyciętych drzew i prostych ścian.. zaraz pewnie będzie ostrzeżenie na priv albo ban ale no trudno tak właśnie działa to forum jedni mogą inni nie. pa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości