krzysbylozajete pisze:Mam pytanie do Vicomte. Byłeś już może w środku II-go etapu bloku C ? Nie wiesz co jest aktualnie robione i czy może klucze dostanie się tak jak mnie zapewniał Pan ( nie pamietam nazwiska, ale ten z którym podpisywało sie akt notarialny) czyli koniec stycznia- początek lutego? Ta informacja jest dla mnie ważna ponieważ mam termin ustalony z ekipą remontową....
krzysbylozajete, witamy na forum

Wlascicielem tego, co sie aktualnie buduje jest Nasz Gaj Deweloper Sp. z o.o. i tylko on moze Cie wpuscic do srodka jakiegokolwiek z blokow. Mozesz ewentualnie wejsc do biura Profibud, ktore znajduje sie teraz na parterze budynku D

Wiec nie moge Ci odpowiedziec, czy bylem w bloku C, czy jakimkolwiek innym, bowiem nie prosilem o to jeszcze nikogo z NG
Jesli chodzi o Twoje pytanie, oczywiscie wiem, co jest aktualnie robione i moge Cie uspokoic, ze wszystko idzie - z grubsza - zgodnie z planem. Jesli chodzi o termin, na ktory masz umawiac ekipe, to problem, przed ktorym stoi kazdy z nas, mysle, ze termin, ktory podajesz, jest jak najbardziej realny. Gwoli wyjasnienia- zaden, nawet najbardziej kompetentny kierownik budowy nie odpowie na pytanie, kiedy dostaniesz klucze, wykonawce obowiazuja terminy uzgodnione z developerem. Jedyni ludzie, od ktorych tak naprawde terminowo to zalezy to ludzie z NG, wiec wszelkie pytania, ktore masz, kieruj do Czlowieka, Ktorego Nazwiska Nie Pamietasz (na witrynie uroczo sie usmiecha, a pod jego fotka jest numer), lub do - jeszcze bardziej uroczo sie usmiechajacych- pan Eweliny i Pauliny
A to Twoj blok, widziany od strony sklepu.