[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: etka2 » 10 paź 2016, 16:35

To chyba zależy od spółdzielni i temperatury zewn.Kiedys chyba grzali od 15 X,teraz jak zimno to grzeją wcześniej.
etka2
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 20 mar 2016, 15:59

Postautor: Tomek » 10 paź 2016, 18:00

W Naszym Gaju każdy blok i każde mieszkanie ma osobną logotermę, nie ma czegoś takiego jak okres grzewczy. Każdy lokator sam reguluje sobie temperaturę za pomocą sterownika. Jeżeli komuś zimno to trzeba się "pobawić" takim małym urządzeniem w przedpokoju na którym jest wyświetlana temperatura.
Tomek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 18 sie 2015, 8:46

Postautor: krzysbylozajete » 10 paź 2016, 19:45

Witam.
Wpadlem na to forum dopiero dzis wiec pewnie wiele "ciekawostek" mnie omineło (czytałem od 100 strony). Widze, że jest sporo za i przeciw, ale jak wiadomo nie dogodzi wszystkim :)
Mam pytanie do Vicomte. Byłeś już może w środku II-go etapu bloku C ? Nie wiesz co jest aktualnie robione i czy może klucze dostanie się tak jak mnie zapewniał Pan ( nie pamietam nazwiska, ale ten z którym podpisywało sie akt notarialny) czyli koniec stycznia- początek lutego? Ta informacja jest dla mnie ważna ponieważ mam termin ustalony z ekipą remontową....

pozdrawiam przyszłych sąsiadów oraz mieszkańców całego osiedla ;)
krzysbylozajete
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 10 paź 2016, 19:29

Postautor: addicted » 10 paź 2016, 21:32

:mrgreen:
Załączniki
zagospodarowanie.png
pozdrawiam przyszlych mieszkancow osiedla
zagospodarowanie.png (165.25 KiB) Przeglądany 4855 razy
addicted
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 08 paź 2016, 19:02

Postautor: vicomte » 11 paź 2016, 14:05

Lacznik Nowowiejska- Powstancow bedzie biegl tak, jak przedstawia to grafika wyzej, ale pewnie bedzie mozna tez smignac z drugiej strony, droga wewnetrzna przysklepowa, ktora laczy sie z mini-obwodnica osiedla- zrobilem zdjecie skrzyzowania :)

Obrazek

Przy okazji, popstrylkalem jeszcze odleglosc do sklepu od blokow III etapu, opieralem sie niemal o sciane :)

Obrazek
Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: vicomte » 11 paź 2016, 14:23

krzysbylozajete pisze:Mam pytanie do Vicomte. Byłeś już może w środku II-go etapu bloku C ? Nie wiesz co jest aktualnie robione i czy może klucze dostanie się tak jak mnie zapewniał Pan ( nie pamietam nazwiska, ale ten z którym podpisywało sie akt notarialny) czyli koniec stycznia- początek lutego? Ta informacja jest dla mnie ważna ponieważ mam termin ustalony z ekipą remontową....

krzysbylozajete, witamy na forum :) Wlascicielem tego, co sie aktualnie buduje jest Nasz Gaj Deweloper Sp. z o.o. i tylko on moze Cie wpuscic do srodka jakiegokolwiek z blokow. Mozesz ewentualnie wejsc do biura Profibud, ktore znajduje sie teraz na parterze budynku D :) Wiec nie moge Ci odpowiedziec, czy bylem w bloku C, czy jakimkolwiek innym, bowiem nie prosilem o to jeszcze nikogo z NG ;)

Jesli chodzi o Twoje pytanie, oczywiscie wiem, co jest aktualnie robione i moge Cie uspokoic, ze wszystko idzie - z grubsza - zgodnie z planem. Jesli chodzi o termin, na ktory masz umawiac ekipe, to problem, przed ktorym stoi kazdy z nas, mysle, ze termin, ktory podajesz, jest jak najbardziej realny. Gwoli wyjasnienia- zaden, nawet najbardziej kompetentny kierownik budowy nie odpowie na pytanie, kiedy dostaniesz klucze, wykonawce obowiazuja terminy uzgodnione z developerem. Jedyni ludzie, od ktorych tak naprawde terminowo to zalezy to ludzie z NG, wiec wszelkie pytania, ktore masz, kieruj do Czlowieka, Ktorego Nazwiska Nie Pamietasz (na witrynie uroczo sie usmiecha, a pod jego fotka jest numer), lub do - jeszcze bardziej uroczo sie usmiechajacych- pan Eweliny i Pauliny :)

A to Twoj blok, widziany od strony sklepu.

Obrazek
Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: vicomte » 11 paź 2016, 14:54

Budynek H.

Obrazek
Obrazek

Aktualny flagowiec osiedla, D, widziany od wschodniej strony.

Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: etka2 » 11 paź 2016, 16:10

Hmmm,byłam pewna ,ze logoterma służy tylko do regulacji temperatury,lub zamkniecia grzejników/np wyjazd/No cóz,panowie są niepewni co do kolorów :) Panie" kuleją technicznie" :)
etka2
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 20 mar 2016, 15:59

Postautor: iamRZE » 11 paź 2016, 16:30

Jest przetarg na łącznik z Powstańców Warszawy. Bip - przetarg

Projekt:
Obrazek

Plan osiedla z zaznaczonym sklepem Agata. 52 miejsca parkingowe zarezerwowane są dla mieszkańców NG.
Obrazek
Awatar użytkownika
iamRZE
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 15 lip 2014, 12:56

Postautor: krzysbylozajete » 11 paź 2016, 19:54

Dzieki Vicomte. Dobry chłopak z Ciebie ;) Bym Ci piwo postawił, ale narazie nie ma jak :)
No pewnie zadzwonie do Pauliny, może zna jakieś "realistyczne" terminy oddania.

Pozdrawiam
krzysbylozajete
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 10 paź 2016, 19:29

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane