bartek86 pisze:Czy może ktoś powiedzieć, czy ADMA wyszła z piwnic i zaczęła się budowa parteru? Czy strop nad garażem jest już gotowy i w ruch poszły pustaki ??? Jak ma ktoś możliwość zrobienia zdjęcia z okna lub z balkonu byłbym wdzięczny.
dras pisze:Był ktoś może na dzisiejszym spotkaniu w ratuszu w sprawie drogi? Padły jakieś konkrety?
john1200 pisze:Mam pytanie odnośnie budowy drogi Żmigrodzkiej przy bloku nr 9. Jak pewnie wszyscy zauważyli miejsca postojowe kończą się mniej więcej w połowie składu Arkady. Później następuje dość duża przerwa. Zauważyłem też, że przy miejscach postojowych krawężnik oddzielający chodnik od miejsc jest grubszy niż w krawężnik na tej właśnie przerwie. Czy ktoś wie jak to będzie zagospodarowane? Skoro nie będzie tam miejsc postojowych, to co będzie? Jest ktoś zorientowany w temacie?
DariuszB pisze:dras pisze:Był ktoś może na dzisiejszym spotkaniu w ratuszu w sprawie drogi? Padły jakieś konkrety?
Był sąsiad, pewnie coś napisze, ale ogólnie można stwierdzić, że nas zlekceważyli, zarówno władze SM, jak i władze UM. Mój wniosek nie został zrealizowany przez prezesa Węgrzyna.
Podobno termin wyznaczony jest na 15 września zakończenia prac.
Co do samej drogi, to widać było dzisiaj rano armagedon przy wyjeździe, gdzie tony błota zalegały w tym miejscu.
Jak mieszkańcy nie zaczną angażować się (oprócz dwóch osób) w nasze wspólne problemy, bo ich tylko interesuje koniec własnego nosa, to widząc to tempo skanskiej, nie wiem czy do końca roku będzie droga... .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości