Forum założone. Cześć kategorii jest niewidoczna dla osób niezarejestrowanych. Nic nie jest publicznego, bez rejestracji nikt nie może przejrzeć żadnego wątku. Postaram się wrzucić w piątek/poniedziałek do skrzynek w budynku A i B zaproszenie do kontaktu. Podam w nim swój e-mail z prośbą o podanie numeru lokalu z którego ktoś się rejestruje. Po takiej weryfikacji uaktywnię konto. Zrobiłem dwie rangi użytkowników - Lokator i Przyszły lokator. Zapraszam wszystkich lokatorów (osoby po odbiorze mieszkania) z budynku A i B oraz wszystkie osoby, które kupiły mieszkanie z dalszych etapów. Co do wynajmu to nie mam problemu z nikim kto wynajmuje mieszkanie (sami wynajmowaliśmy z żoną mieszkanie prawie 9 lat). Natomiast mam problem z robieniem z bloku akademika i chamstwem, sądzę jednak, że blok A i B jest na tyle mały, że osoby zachowujące się w ten sposób nie będą długo anonimowe.
Osoby, które się już ze mną skontaktowały w sprawie googlegroup (którą nota bene usunę) proszę o rejestrację na forum i napisanie mi maila z budynkiem.
adres: http://www.naszgaj.fora.pl/