Buka pisze:Wysmażyłem już grupę na googlegroup, ale forum z krwi i kości to zdecydowanie lepszy pomysł. Widzę ze korzystają z https://www.fora.pl/ -> można zrobić coś bardzo podobnego. Ktoś się podejmie, czy tworzyć? Login/hasło można wrzucić do skrzynki na listy, a później lokator zmieniałby sobie hasło. Loginem mógłby być numer typu Lokator_13 a jeśli ktoś chce, w danych osobowych można podać więcej informacji o sobie.
vicomte pisze:Bardzo fajny pomysl,pewnie warto zaryglowac to nasze przyszle forum (lub jego czesc) poprzez np. "reczne" wprowadzenie loginow mieszkancow albo w jakis inny sposob po jakiejs weryfikacji (chociazby po podaniu bloku i mieszkania). Nie wiem,jak bedzie z ta inwestycja- daj Bog inaczej-ale mialem juz watpliwa przyjemnosc mieszkania na osiedlu, gdzie gros mieszkan bylo kupione pod wynajem/inwestycje, lokatorzy zmieniali sie jak w kalejdoskopie, mieli zerowa indentyfikacje z osiedlem i jego problemami(gdzies wszelkie apele i prosby wspolnoty, np. o wlasciwe segregowanie smieci pod grozba wzrostu czynszu itp.) a wlasciciele mieszkan w sprawach zwiazanych z osiedlem glosowali mailowo. Dlatego na wage zlota jest kazdy mieszkaniec-wlasciciel mieszkania, ktory bedzie zyl sprawami okoloosiedlowymi i tacy sie powinni organizowac, chocby po to,by w przyszlosci wywierac wieksza presje w razie ewentualnych nieporozumien z MSM Metalowiec pana Kordasa- aktualnym Zarzadca![]()
Sorry za off-topic, ale dla wszystkich ciekawych postepow budowy:
Anna pisze:Mam pytanie co do wyboru spółdzielni - Zarządcy. Dlaczego padł taki wybór - to jedna z najdroższych spółdzielni i jeszcze kultura pozostawia wiele do życzenia. A Pan Prezes już opowiada po mieście że ma całe osiedle zaklepane i że zakręca kurki bo blok A i B nie płaci....
Czy nie można zastanowić się nad innym zarządcą?
Szymon wawa pisze:Juz kiedys pisalem odnosnie , podnajmu tych mieszkan mysle ze duzo takich nie bedzie ze wzgledu na cene mieszkan.Fajnie by bylo miec spokoj na osiedlu np. Na Grabskiego to jeden wielki akademik .
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości