[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Postautor: bartek86 » 18 kwie 2016, 12:55

DariuszB jakieś postępy z budowy bloków B2 i B3? Miałem się tam wybrać w sobotę, ale nie było czasu, a ciekaw jestem czy coś ruszyło dalej? Chciałbym poczekać, aż budynki wyrosną z ziemi, a później się przejechać na budowę i zobaczyć jak będę "czuć" na miejscu te odległości od centrum handlowo-usługowego. Wiadomo zdjęcia zdjęciami, ale najlepiej to być na miejscu i zobaczyć na własne oczy.
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: dar3k » 18 kwie 2016, 13:06

DariuszB pisze:o matko..., to nadproże to zaraz trzeba reklamować, to fuszerka! Wszędzie tak masz?
Rozumiem, że to pierwsze zdjęcie to jak już coś zacząłeś sam przy tych spękaniach robić?
Takie wykonawstwo jest niedopuszczalne...to Adma czy Arkada?

Mieszkanie dopiero będę odbierał w tym miesiącu albo w maju. Wybrałem się na budowę i zobaczyłem takie właśnie rzeczy. Sam nie wiem co o tym myśleć, Na pewno będzie to wszystko poprawione ale czy w przyszłości nie będzie mi ściana na głowę spadać????
dar3k
Świeżak

Na forum od: 16 kwie 2016, 19:31

Postautor: JanzRzeszowa » 18 kwie 2016, 16:12

bartek86 pisze:DariuszB jakieś postępy z budowy bloków B2 i B3? Miałem się tam wybrać w sobotę, ale nie było czasu, a ciekaw jestem czy coś ruszyło dalej? Chciałbym poczekać, aż budynki wyrosną z ziemi, a później się przejechać na budowę i zobaczyć jak będę "czuć" na miejscu te odległości od centrum handlowo-usługowego. Wiadomo zdjęcia zdjęciami, ale najlepiej to być na miejscu i zobaczyć na własne oczy.

Trochę przeszkadza pogoda. Widzę, że zalewają ten fragment ściany (w oddali) centrum, w tamtym tyg postawili dźwig i powiększyli trochę stopę pod te wieżowce, utwardzili drogę, tę powyżej wykopów, i chyba zakończyli już wykopy. Zrobili kanalizację ...
Obrazek
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: Cieja » 21 kwie 2016, 8:05

Proszę o kontakt osoby, która mieszka w bloku przy ulicy Odrzykońska 3. Pilna sprawa. Najlepiej poprzez prywatną wiadomość.
Cieja
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 07 paź 2015, 8:30

Postautor: bartek86 » 21 kwie 2016, 11:39

Pierwsza wizualizacja bloków B2, B3 z centrum handlowym:
Obrazek

+ opis z fb:
Przedstawiamy Państwu wizualizację centrum handlowego, który powstanie przy budynku numer 2 i 3 jako jeden z elementów inwestycji "Żmigrodzka Słoneczny Stok". Zakładamy, że w pawilonie powstanie: supermarket, siłownia, przychodnia, apteka, kręgielnia, żłobek lub przedszkole...
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: Jerzy Dąbczak » 21 kwie 2016, 12:22

Mam pytanie do osób, które już kończyły bądź kończą łazienkę. Chodzi o syfon podtynkowy do pralki.
Płytkarz zgłosił mi problem, że nie ma w tym syfonie ostatniej części, która umożliwia podpięcie pralki (B).
Kończy się to jedynie czymś takim - A.

Pytam, bo wszystkie zestawy tych syfonów w sklepach zawierają komplet (A+B), a inspektor ze spółdzielni twierdzi, że oni na pewno dali wszystko.
Jak to u Was wyglądało?
Obrazek
Obrazek

J
Jerzy Dąbczak
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 15 mar 2016, 9:29

Postautor: bartek86 » 21 kwie 2016, 12:47

DariuszB możesz wrzucić nowe zdjęcia z budowy?

Pozdrawiam
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: Bożena » 21 kwie 2016, 12:53

[quote][quote="Jerzy Dąbczak"]Mam pytanie do osób, które już kończyły bądź kończą łazienkę. Chodzi o syfon podtynkowy do pralki.
Płytkarz zgłosił mi problem, że nie ma w tym syfonie ostatniej części, która umożliwia podpięcie pralki (B).

Pytam, bo wszystkie zestawy tych syfonów w sklepach zawierają komplet (A+B), a inspektor ze spółdzielni twierdzi, że oni na pewno dali wszystko.
Jak to u Was wyglądało?
Obrazek
Obrazek

Przy odbiorze mieszkania dostałam część która umożliwia podpięcie pralki ( B).
Bożena
Świeżak

Na forum od: 21 kwie 2016, 12:50

Postautor: GKK » 21 kwie 2016, 17:44

Darku czy mi sie wydaje czy zbieraja ziemie i zblizaja sie do Twojego bloku? Zrob zdjecie bo cos mi sie wydaje ze tej ziemi to wybieraja strasznie duzo?
GKK
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 09 kwie 2015, 19:05

Postautor: brumar » 21 kwie 2016, 22:37

Jerzy Dąbczak pisze:Mam pytanie do osób, które już kończyły bądź kończą łazienkę. Chodzi o syfon podtynkowy do pralki.

Jak to u Was wyglądało?
J

Żmigrodzka 9 - również kończy się "instalacja" na części A. Nikt nic nie wspominał o części B, a tym bardziej nie przekazywał.
brumar
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 01 gru 2015, 23:29

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa