DariuszB pisze:o matko..., to nadproże to zaraz trzeba reklamować, to fuszerka! Wszędzie tak masz?
Rozumiem, że to pierwsze zdjęcie to jak już coś zacząłeś sam przy tych spękaniach robić?
Takie wykonawstwo jest niedopuszczalne...to Adma czy Arkada?
bartek86 pisze:DariuszB jakieś postępy z budowy bloków B2 i B3? Miałem się tam wybrać w sobotę, ale nie było czasu, a ciekaw jestem czy coś ruszyło dalej? Chciałbym poczekać, aż budynki wyrosną z ziemi, a później się przejechać na budowę i zobaczyć jak będę "czuć" na miejscu te odległości od centrum handlowo-usługowego. Wiadomo zdjęcia zdjęciami, ale najlepiej to być na miejscu i zobaczyć na własne oczy.
Jerzy Dąbczak pisze:Mam pytanie do osób, które już kończyły bądź kończą łazienkę. Chodzi o syfon podtynkowy do pralki.
Płytkarz zgłosił mi problem, że nie ma w tym syfonie ostatniej części, która umożliwia podpięcie pralki (B).
Kończy się to jedynie czymś takim - A.
Pytam, bo wszystkie zestawy tych syfonów w sklepach zawierają komplet (A+B), a inspektor ze spółdzielni twierdzi, że oni na pewno dali wszystko.
Jak to u Was wyglądało?
J
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości