[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Postautor: JanzRzeszowa » 08 kwie 2016, 12:29

Obrazek

a tymczasem zaczynają rosnąć bloki z inwestycji C-11 (widok na 12 i 13/inw/) w dali nr 8 inw
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: mz1990 » 08 kwie 2016, 12:52

Rozumiem że za garaż jeszcze nie pobierają nic? Jak pytałem w spółdzielni już jakiś czas temu, to nie potrafili mi powiedzieć ile będzie czynszu za garaż/miejsce postojowe
mz1990
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 01 gru 2015, 9:54

Postautor: JanzRzeszowa » 08 kwie 2016, 13:15

mz1990 pisze:Rozumiem że za garaż jeszcze nie pobierają nic? Jak pytałem w spółdzielni już jakiś czas temu, to nie potrafili mi powiedzieć ile będzie czynszu za garaż/miejsce postojowe

ja nie wykupiłem na razie garażu...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: Paulo89 » 08 kwie 2016, 16:10

Mieszkam obecnie przy Baligrodzkiej i tu za energię elektryczną wspólną płacę 22zł miesięcznie a w innych blokach także tych nowych jest około 8zł. Wiecie może dlaczego aż taka duża różnica?
Paulo89
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 05 mar 2016, 13:33

Postautor: Jerzy Dąbczak » 09 kwie 2016, 9:12

DariuszB - po nieodebraniu czynszu, kiedy zapukali do Twoich drzwi, znalazłeś owe pismo w skrzynce? dobrze rozumie?

Ogólnie pobieranie "czynszy" za mieszkania w bloku, gdzie niemożliwe jest normalne funkcjonowanie, a otacza go budowlane pobojowisko, jest parodią. Nie wiem czy coś ugramy protestem w spółdzielni, ale warto może zainteresować lokalne media sprawą, jako swoistą kontynuację tematu budowy drogi.
Jerzy Dąbczak
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 15 mar 2016, 9:29

Postautor: JanzRzeszowa » 09 kwie 2016, 17:36

Paulo89 pisze:Mieszkam obecnie przy Baligrodzkiej i tu za energię elektryczną wspólną płacę 22zł miesięcznie a w innych blokach także tych nowych jest około 8zł. Wiecie może dlaczego aż taka duża różnica?

A piwnicę i pom gosp. masz na obwodzie swojego licznika?
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: maniek1 » 09 kwie 2016, 19:27

Jerzy Dąbczak pisze:DariuszB - po nieodebraniu czynszu, kiedy zapukali do Twoich drzwi, znalazłeś owe pismo w skrzynce? dobrze rozumie?

Ogólnie pobieranie "czynszy" za mieszkania w bloku, gdzie niemożliwe jest normalne funkcjonowanie, a otacza go budowlane pobojowisko, jest parodią. Nie wiem czy coś ugramy protestem w spółdzielni, ale warto może zainteresować lokalne media sprawą, jako swoistą kontynuację tematu budowy drogi.

To by bylo do ugrania,plaacimy za sprzatanie,czesci wspolne ale reszta oplat to kpina,ot chociazby smieci?mamy placic extra bo nasz dobrodziej raczyl podatawic kontenery,niecale 300 mb od moejsca zamoeszkaniaa,ale przeciez miasto daje mi opcje-sortuje i place mniej lub nie sortuje,a ze ciecie nie dalli doostepu do smietnika to dlaczego my mamy znowu za to placic. Ale niestety pewnie nic z kolejjnego protestu nie bedzie. Aby to mialo jakis sens i moc,wszyscy powinni olac spoldzielnie i te podrzucone oplaty.ale zawsze ktos dla spokoju zaplaci. PS. Wg gownianej umowy do konca kwietnia powinien byc zagospodarowanny teren na ktore to zagospodarowanie my wszyscy sie zrzucilismy
maniek1
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 16 lis 2015, 10:24

Postautor: JanzRzeszowa » 10 kwie 2016, 13:53

Odpowiedź Skanskiej..., na drugim foto zaznaczone miejsce jutrzejszych prac
Obrazek
Obrazek
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony