a tymczasem zaczynają rosnąć bloki z inwestycji C-11 (widok na 12 i 13/inw/) w dali nr 8 inw
mz1990 pisze:Rozumiem że za garaż jeszcze nie pobierają nic? Jak pytałem w spółdzielni już jakiś czas temu, to nie potrafili mi powiedzieć ile będzie czynszu za garaż/miejsce postojowe
Paulo89 pisze:Mieszkam obecnie przy Baligrodzkiej i tu za energię elektryczną wspólną płacę 22zł miesięcznie a w innych blokach także tych nowych jest około 8zł. Wiecie może dlaczego aż taka duża różnica?
Jerzy Dąbczak pisze:DariuszB - po nieodebraniu czynszu, kiedy zapukali do Twoich drzwi, znalazłeś owe pismo w skrzynce? dobrze rozumie?
Ogólnie pobieranie "czynszy" za mieszkania w bloku, gdzie niemożliwe jest normalne funkcjonowanie, a otacza go budowlane pobojowisko, jest parodią. Nie wiem czy coś ugramy protestem w spółdzielni, ale warto może zainteresować lokalne media sprawą, jako swoistą kontynuację tematu budowy drogi.
DariuszB pisze:o 8-mej sprzęt ze Skanskiej wjechał na plac budowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości