Sindus pisze:@DariuszB ...... https://www.facebook.com/slonecznystokrzeszow/?fref=ts (świetne zdjęcia z drona)
ankawro pisze:Czy ktoś rozmawiał już z kierownikiem budowy budynku inwestycyjnego nr 9 na temat wcześniejszego odebrania kluczy?
DariuszB pisze:Sąsiad mnie dzisiaj spytał: " a jak tam nasza petycja?", odpowiedziałem, że oficjalnej odpowiedzi nadal brak (oprócz tego co wcześniej opisywałem).
Podobno SM Projektant sugeruje, że Skanska ma zaraz po świętach rozpocząć prace dot. wykonania dróg dojazdowych (ile razy my to już słyszeliśmy). Po których świętach???
Traktują nas jak dostarczycieli gotówki dla ich biznesu(ów).
Z tego wszystkiego ... jedną mam pozytywną wiadomość: czas gra na ich niekorzyść..., przede wszystkim finansową niekorzyść.
zabusia pisze:-----------
Drogi przy żmigrodzkiej nie będzie dopóki arkada nie postawi tych dwóch 7 -pietrowych bloków i galerii bo na wylocie własnie ustawiają dźwig .
maciejczek pisze:Pytanie odnośnie kotła dwufunkcyjnego.
Mam 45 m2 (dwa pokoje, brak sterownika, grzejniki z termostatami).
Jak polecanie ustawić kocioł by w mieszkaniu było te 19-20stp ale żeby nie ciągnęło bardzo dużo gazu?
Czy lepiej dać na kotle wysoką temperaturę (np 70 stp) i grzejniki na full i co jakiś czas wyłączać piec,
czy może niższa temperatura na kotle ale nie robić przerw na piecu?
Użytkownicy przeglądający to forum: PanKrzychu i 20 gości