[ul.Podwisłocze] Capital Towers 85m (CT MGroup Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [ul.Podwisłocze/Cegielniana] Capital Towers (MM Capital)

Postautor: bystry » 23 lut 2016, 21:20

Dzisiaj przechodząc w pobliżu CT, zauważyłem większą ilość płyt drogowych, obok nich koparka, nie wiem od kiedy tam leżą bo dopiero dzisiaj zauważyłem, czyżby początek budowy był już blisko? przepraszam za jakość ale zdjęcie robione na szybko z telefonu.
Załączniki
zdjz.jpg
zdjz.jpg (80.95 KiB) Przeglądany 6255 razy
bystry
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2016, 11:34

Postautor: django » 24 lut 2016, 1:40

Z tego co mi wiadomo to obecnie realizowana jest droga dojazdowa do budowanego Bloku. Do tej pory była do niego, jak i do Budynku A ułożona prowizoryczna droga z płyt, podejżewam że płyty o których mówisz są właśnie z demontażu
django
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lip 2014, 19:38

Postautor: adek01 » 24 lut 2016, 17:44

i jak myslisz ile osob kupi mieszkanie za 520k + wykonczenie powiedzmy ok 80 k +- 600k +35k garaz = 635k 61m2 <salon z aneksem + sypialnia> ?!:|
rzeszÓw dziwny jest:|:D
adek01
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 26 paź 2014, 20:36

Postautor: bystry » 24 lut 2016, 18:36

adek01 pisze:i jak myslisz ile osob kupi mieszkanie za 520k + wykonczenie powiedzmy ok 80 k +- 600k +35k garaz = 635k 61m2 <salon z aneksem + sypialnia> ?!:|

Głupi komentarz, Rzeszów nie jest dziwny tylko się bardzo szybko rozwija, a za rozwojem idą pieniądze, więc jeśli chodzi o mieszkania w CT to kupcy się znajdą, wcześniej lub później ale się znajdą ;)
bystry
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2016, 11:34

Postautor: kokobi » 24 lut 2016, 21:27

bystry pisze: ...jeśli chodzi o mieszkania w CT to kupcy się znajdą, wcześniej lub później ale się znajdą ;)

Zgadzam sie z bystry, Rzeszow bardzo szybko sie rozwija, jest coraz piekniejszy i przyciaga, tak zainteresowanie jak i business, tz ludzi z kasa 8-) . Patrzac na mieszkania w pierwszej wiezy CT, prawie wszystkie mieszkania sie sprzedaly jak cieple buleczki, bez specjalnej reklamy :)

Czy jest ktos na tym forum, kto juz mieszka lub kupil mieszkanie w pierwszej wiezy CT (budynek A) :?:
Ostatnio zmieniony 25 lut 2016, 13:15 przez kokobi, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 17 lut 2016, 10:31

Postautor: Voldi » 25 lut 2016, 10:23

Nie kupiłem, natomiast wynajmowałem mieszkanie na 2 dni, bo była taka możliwość :) Jeśli chodzi Ci tylko o to jak jest w środku to nowocześnie, ciepło i przytulnie. Widok (13 piętro) dosyć dosyć... :) Jesli chodzi Ci o sprawy papierkowe, to nie mam pojęcia :)
Voldi
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 18 sty 2015, 13:47

Postautor: kokobi » 25 lut 2016, 13:22

Voldi pisze:Nie kupiłem, natomiast wynajmowałem mieszkanie na 2 dni, bo była taka możliwość :) Jeśli chodzi Ci tylko o to jak jest w środku to nowocześnie, ciepło i przytulnie. Widok (13 piętro) dosyć dosyć... :) Jesli chodzi Ci o sprawy papierkowe, to nie mam pojęcia :)

Chodzi mi raczej o to drugie, caly proces i doswiadczenia az do ewentualnego zamieszkania oraz koncowy wniosek/podsumowanie :D / :(
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Postautor: adek01 » 25 lut 2016, 19:35

bystry pisze:
adek01 pisze:i jak myslisz ile osob kupi mieszkanie za 520k + wykonczenie powiedzmy ok 80 k +- 600k +35k garaz = 635k 61m2 <salon z aneksem + sypialnia> ?!:|

Głupi komentarz, Rzeszów nie jest dziwny tylko się bardzo szybko rozwija, a za rozwojem idą pieniądze, więc jeśli chodzi o mieszkania w CT to kupcy się znajdą, wcześniej lub później ale się znajdą ;)

nie ten target poprostu... rzeszowski rynek jest ciezki ... nie ma chętnych na taki typ mieszkań takie moje zdanie ...możesz mieć inne
ale uwierz mi ci co maja 600k w rzeszowie kupuja domy na budziwoju a ci co maja mniej kupuja mieszkania za 300k ...taki rynek
chodź sam nie należe do żadnej z tej grup... i nie uważam to za głupi komentarz...
w krk/wroc/wawa może by i to przeszlo w rz nie ten czas.....
popatrz dobrze ile mieszkań jest zamieszkałych ile jest pustych? w tej chwili od wschodu na calej wieży widać światła w 5 mieszkaniach na 17 pietrach...
z tym"sprzedali" wszystko... trudno uwierzyć według mnie jest sporo wolnych mieszkań
moge sie mylić ....
adek01
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 26 paź 2014, 20:36

Postautor: kokobi » 25 lut 2016, 21:35

adek01 pisze:popatrz dobrze ile mieszkań jest zamieszkałych ile jest pustych? w tej chwili od wschodu na calej wieży widać światła w 5 mieszkaniach na 17 pietrach...
z tym"sprzedali" wszystko... trudno uwierzyć według mnie jest sporo wolnych mieszkań
moge sie mylić ....

Mysle ze sie troche mylisz w swojej teori. W CT-pierwszej wiezy A, chyba tylko jedno mieszkanie nie zostalo jeszcze sprzedane. Wysprzedane - wcale nie znaczy, ze ktos musi tam juz mieszkac albo wieczorem musi sie tam swiecic swiatlo.
Mieszkania sprzedawane byly jako deweloperskie a wiec w stanie surowym. Wczesniej pisalem o tym, ze jest brak opcji/inicjatywy ze strony CT/dewelopera, sprzedarzy mieszkan wykonczonych pod klucz. Sadze rowniez ze czesc mieszkan bedzie wykonczona latem i ze czesc mieszkan wykupili polonusi, ktorzy sie nie musza spieszyc z wykonczeniem tych mieszkan, poniewaz obecnie nie mieszkaja w Rzeszowie. Traktuja to byc moze, jako inwestycja na przyszlosc i np. wykoncza sobie wtedy, kiedy przyjdzie na to odpowiedni czas ;)

Duzo ludzi ma teraz solidna kase i wcale niekoniecznie marza o willi poza miastem :o :?:
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

Postautor: kokobi » 25 lut 2016, 23:50

Czy ktos zna plan zagospodarowania dzialki nad Wislokiem po drugiej stronie Kopisto/Podwislocze/Skate Park :?:
Awatar użytkownika
kokobi
Bywalec+
Bywalec+

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane