adek01 pisze:i jak myslisz ile osob kupi mieszkanie za 520k + wykonczenie powiedzmy ok 80 k +- 600k +35k garaz = 635k 61m2 <salon z aneksem + sypialnia> ?!:|
rzeszÓw dziwny jest:|:D
bystry pisze: ...jeśli chodzi o mieszkania w CT to kupcy się znajdą, wcześniej lub później ale się znajdą
Voldi pisze:Nie kupiłem, natomiast wynajmowałem mieszkanie na 2 dni, bo była taka możliwośćJeśli chodzi Ci tylko o to jak jest w środku to nowocześnie, ciepło i przytulnie. Widok (13 piętro) dosyć dosyć...
Jesli chodzi Ci o sprawy papierkowe, to nie mam pojęcia
bystry pisze:adek01 pisze:i jak myslisz ile osob kupi mieszkanie za 520k + wykonczenie powiedzmy ok 80 k +- 600k +35k garaz = 635k 61m2 <salon z aneksem + sypialnia> ?!:|
rzeszÓw dziwny jest:|:D
Głupi komentarz, Rzeszów nie jest dziwny tylko się bardzo szybko rozwija, a za rozwojem idą pieniądze, więc jeśli chodzi o mieszkania w CT to kupcy się znajdą, wcześniej lub później ale się znajdą
adek01 pisze:popatrz dobrze ile mieszkań jest zamieszkałych ile jest pustych? w tej chwili od wschodu na calej wieży widać światła w 5 mieszkaniach na 17 pietrach...
z tym"sprzedali" wszystko... trudno uwierzyć według mnie jest sporo wolnych mieszkań
moge sie mylić ....
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości