Plan budowy dróg w Rzeszowie

Informacje o nowych projektach drogowych i komunikacji.

Re: Plan budowy dróg w Rzeszowie

Postautor: tomasz_dz » 09 wrz 2025, 8:29

Jestem byłym mieszkańcem gminy Tyczyn. Jeśli chodzi o jakość życia w Tyczynie czy okolicy to nie wypowiem się bo na pewno dużo się zmieniło przez ostatnie 10 lat, ale jedna rzecz się nie zmienia.. jeśli ktoś uważa że załatwianie spraw w urzędach obsługujących mieszkańców Rzeszowa jest uciążliwe to nie spotkał się.... nie zderzył się z ścianą jeśli chodzi o gminie Tyczyn. Załatwienie najprostszej sprawy zawsze jest dużym problemem i nigdy nie kończy się na jednej wizycie. Odbierałem tam pierwszy dowód, załatwiałem sprawy administracyjne itd. do dziś czasem tam się pojawiam i niezmiennie jest to przygoda. Oczywiście to tylko moje osobiste odczucia ;)

Jeśli chodzi o obwodnice. Działki zostały już wykupione. Będzie przebiegać tzw. mokrą stroną.

Obrazek

Sama obwodnica nie wpłynie raczej na poprawę sytuacji w centrum Tyczyna bo droga 878 już omijała centrum, obwodnica jest elementem usprawniającym ruch niż odciążającym o ile można tak to określić.

https://nowiny24.pl/w-ciagu-17-miesiecy ... e=Facebook
tomasz_dz
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 05 lut 2020, 13:40

Re: Plan budowy dróg w Rzeszowie

Postautor: Doniek » 13 wrz 2025, 8:01

Jak to w każdym "urzędzie gminy" ;) mental powiatowo-gminny, trzeba wiedzieć z czym się mierzysz. Pracowałem w Tyczynie kiedyś , miałem też styczność z radnymi, ciężki temat :lol:
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

Poprzednia

Wróć do Newsy