Tomek86 pisze:Dziwi mnie to, że w tych rejonach (strefa, dobra komunikacja, nawet plany zagospodarowania przestrzennego przewidują wysokie budownictwo to nikt poza BESTA nie kwapi się tam budować...
swiety pisze:Jak nikt - przecież dosłownie 100 m na wschód powstanie kolejne osiedle (7-8 budynków)
headspace pisze:Dobra komunikacja ? Miałem tak kupować szeregowke ale masakra z tamtad wyjechać często w ciągu dnia.. zero sklepów, żłobków, szkół.
headspace pisze:Tomek86 pisze:Dziwi mnie to, że w tych rejonach (strefa, dobra komunikacja, nawet plany zagospodarowania przestrzennego przewidują wysokie budownictwo to nikt poza BESTA nie kwapi się tam budować...
Dobra komunikacja ? Miałem tak kupować szeregowke ale masakra z tamtad wyjechać często w ciągu dnia.. zero sklepów, żłobków, szkół.
Tomek86 pisze:swiety pisze:Jak nikt - przecież dosłownie 100 m na wschód powstanie kolejne osiedle (7-8 budynków)
Na razie to plany trochę palcem na wodzie ale ok. Jest jakaś Jaskółkaheadspace pisze:Dobra komunikacja ? Miałem tak kupować szeregowke ale masakra z tamtad wyjechać często w ciągu dnia.. zero sklepów, żłobków, szkół.
Akurat żłobki czy szkoły mnie nie interesują ale to fakt, dobry argument.
Tak czy owak miałem na myśli w miarę szybki dostęp do firm znajdujących się w sąsiedniej strefie jak i fakt, że do strefy do Jasionki jest znacznie łatwiej się dostać z północnych rejonów.
Ja mieszkam na Zalesie a biuro mam na Słowackiego i w normalnym trybie czyli kiedy jest rok szkolny i akademicki to tak średnio z 25 min schodzi dojechać na podropomie. A potem jeszcze z buta do biura z 10.
A kolega który pracuje w w Borgu a mieszka w Medyni łańscuckiej mimo, że ma 10km to koło 15minut schodzu mu dojazd
Tomek86 pisze:Na razie to plany trochę palcem na wodzie ale ok. Jest jakaś Jaskółka
Użytkownicy przeglądający to forum: Kolejorz i 27 gości