Dzień Dobry
Fajnie, że wrzucacie posty - coś się dzieje i są informacje

.
Jasne, że są plusy i minusy jak każdej inwestycji podejrzewam, że gdyby nawet lokalizacja była lepsza (więcej zieleni) tak jak na osiedlu Panorama Kwiatkowskiego - to cena za m2 też byłaby powodem do sporów... jest jak jest. Dla mnie osobiście mieszkanie na architektów to kwestia inwestycyjno/lokatowa, nic nowego pewnie większość osób ma podobnie, natomiast bliskość politechniki oraz studentów w tym wypadku to + do tego wg mnie na plus gęsta zabudowa bo raczej obok nie stanie "nowy twór" który przesłoni cały widok i dopływ światła tak jak miało to miejsce w niektórych miejscach.
Rozmawiałem ze znajomym który poruszył sens inwestowania (bo coraz więcej się mówi, że bańka pęknie), wg jego opinii nie do końca tak musi się wydarzyć ponieważ coraz więcej ludzi będzie uciekać do dużych miast które dają pracę i perspektywy i tu mam na myśli duże miasta niekoniecznie Tarnobrzeg czy Mielec itp. ponad to rosnące koszty życia, ceny sprawiają, że coraz mniej ludzi stać na własny dom czy mieszkanie, ale jednocześnie chcą być na swoim... zgadzam się z jego opinią i myślę, że wynajem pewnie stanie w miejscu albo wręcz spadnie, ale mimo wszystko nadal inwestycja w nieruchomość jest dobrą opcją. Co uważacie ?