Mnie ta inwestycja od początku nie przekonywała i dlatego zrezygnowałem. Mieszkania kupowane hurtowo, jedna osoba po kilkanaście mieszkań co widać po KW. Budowa nie idzie do przodu, na facebooku tylko cały czas nowe reklamy a nic na temat postępu prac. Taki deweloper. Nie budował nigdy mieszkań więc jest jak jest.
Mieszkania ma prawie wysprzedane kasa na rachunku powierniczym generalny wykonawca Ok czyli buduje beż wkładu własnego i napewno wybuduje tylko pytanie wkiedy ?
Aby rozwiać jak najwięcej wątpliwości i zamienić spekulacje na konkrety możemy zaprosić przedstawicieli dewelopera na to forum i w ten sposób zadawać konkretne pytania. Co do pewnylokal i podobnych serwisów sprawdzili mi umowę bez większych zastrzezeń poza brakiem kar umownych za opóźnienia sprawdzili wszystkie załączniki prawa własności gruntu ważność pozwoleń, weryfikacja kondycji finansowej dewelopera itd w opcji rozszerzonej jest opieka prawników oraz audyt techników podczas odbioru mieszkania. @Bianconeri a konkretnie co cię nie przekonuje w rej inwestycji ? Możesz podać więcej informacji?
Faktem jest że prace ziemne to głównie beton, a przy pewnej temperaturze poniżej 0 najzwyczajniej w świecie betonu się nie leje bo kończy się jak się kończy, nie chcę usprawiedliwiać opóźnienia dewelopera - bo bierze za to kasę i odpowiedzialność ale rozumiem też czynniki zewnętrzne.
Chyba najbardziej rzetelnych informacji na temat marketingu internetowego na fb, bo na temat postępów na budowie to nabrał wody w usta! Chociaż jak teraz spojrzałam, to kilka osób na fb też wyraziło w komentarzach swoje rozczarowanie poziomem przekazywanych informacji w postach jak i postępem prac na budowie, a nawet pojawiło się jedno zdjęcie! Chyba wyszli ponad poziom 0?