pisul pisze:Od strony filharmonii też będzie mała zmiana jak wizualizacja. Od łuku do góry biegną dwie betonowe wąskie ściany. Strzelam zewnętrzna prywatna winda do ostatnich pięter?
Wracając do wczorajszego wątku – przyjrzałem się dzisiaj temu z bliska, raczej live

; jakiś czas mnie nie było i ostatnio jak to widziałem, było tam zbrojenie, jak pisałem wczoraj na 35P, od tarasu 34P; widziałem to po skosie od skrzyżowania na Kilara. Później pod osłonami nie było nic widać, ale coś było nie tak i inaczej jak na wizkach – stąd pisałem kiedyś, te „pewne modyfikacje” zwieńczenia wieży.
Teraz jak osłony poszły w górę widać, że to nie tylko te "dwie ścianki" jak piszesz, ale również obok jest to samo, jest obecnie za osłoną.
Czyli jest to przedłużenie tych 2 tych luków/szachtów powyżej 34P. Będzie przejście między nimi i ze zbrojenia wynika, że wiadomo oba te szachty, pójdą w górę.
Wygląda to raczej na komunikację od 34P w górę jak pisałem wczoraj, ale...?;
Wycinka belek raczej odpada – one im wyżej przechodzą w płyty, teraz to widać po podniesieniu osłon. Z tego co pamiętam dotyczy to samo, tego luku z prawej. I są na nich pewnie konsole do szkła.

- olwz.jpg (507.51 KiB) Przeglądany 2186 razy
Te „pewne modyfikacje” dotyczące tego co powyżej, jak pisałem już kiedyś, to nie jedyne jakie będą na zwieńczeniu wieży
Herkulesa nie ma dzisiaj na parkingu. Czekali wczoraj do południa i zjechali. Z tego wynika, że trzeba robić inną kotwę i przyjadą pewnie po niedzieli.