Taka wysokość powinny mieć wszystkie budynki w tym miejscu - 6-7 kondygnacji z usługami i gastro na parterze. Ciekawe jak szklenia balkonów uratują efekt ostateczny. Obecnie najwyższy budynek od strony zalewu wygląda bez rewelacji.
Szkoda działek pod tak śmiesznie niską zabudowę. Rzeszów to nie Czudec.
Kopią i kłada rury słusznej średnicy. Chyba to te z miejskiej sieci ciepłowniczej? Patrząc ile tego mają złożone pod ogrodzeniem budowy i na parkingu obok placu zabaw pewnie ogrzewanie zrobią dla wszystkich budynków za jednym razem:
Postępy przy elewacji, od Żwirowni bardziej zaawansowane i brakuje już tylko wypełnienia szkłem balkonów. Od ul.Kwiatkowskiego jeszcze stoją rusztowania ale też to już końcówka. Troszkę brzydka pogoda i szarówka ale świeże zdjęcia na weekend muszą być :
Na wizualizacjach zrobili na mnie wrażenie i spodziewałem się czegoś naprawdę fajnego. Wyszło, powiedzmy przeciętnie. Na żywo nie zachwyca ta inwestycja. Coś według mnie tam nie pasuje. Ale już po ptakach, musimy się cieszyć kolejnym maleństwem xd
Na żywo wygląda bardzo spoko, budynki od strony żwirowni wyglądają naprawdę dobrze. Jedynym problemem moim zdaniem jest dobór koloru imitacji drewna. Wygląda jak wełna a nie wykończona elewacja