Zapowiedzi inwestycyjne

Aktualności dotyczące rzeszowskich inwestycji.

Re: Zapowiedzi inwestycyjne

Postautor: abrakadabra » 10 gru 2020, 21:17

Ale dalej nikt nic nie wie co powstanie na przeciwko?
:C
abrakadabra
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 19 maja 2020, 22:34

Postautor: on_ » 10 gru 2020, 23:24

Ale dalej nikt nic nie wie co powstanie na przeciwko?

Na lewo dwa prywatne budynki na prawo publiczne włości znaczy FRAC i remiza.
Jakoś trudno mi uwierzyć że tam po lewej stronie mogłoby powstać coś innego niż mieszkalne bloczyska - szkoda tylko tej Doliny Młynówki
A M. Chłodnicki kluczy żeby czasem prawdy nie ujawnić.
I tak to właśnie jest bez dosepu do informacji przestrzennej dla mieszkańców - nigdy nie wiesz czym Cie sąsiad zaskoczy.

Obrazek
on_
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 08 sie 2019, 9:28

Postautor: cybermysz » 10 gru 2020, 23:29

on_ pisze:Jakoś trudno mi uwierzyć że tam po lewej stronie mogłoby powstać coś innego niż mieszkalne bloczyska - szkoda tylko tej Doliny Młynówki
A M. Chłodnicki kluczy żeby czasem prawdy nie ujawnić.

To mi wygląda na kolejny zagraniczny market. :evil: Już lepiej, żeby powstały tam mieszkania.

peter pisze:Z tym fraciem to niema się co cieszyc bo oni tragiczne blaszki stawiają przykłady właśnie na Kwiatkowskiego i na Sportowej już mamy...

To problem systemowy, że właścicielom dużych sieci bardziej opłaca się postawić szpetny blaszak niż wybudować duży piętrowy obiekt najlepiej na spółkę z innymi inwestorami, gdzie zarabialiby na wynajmie powierzchni. Za dużo działek marnuje się pod parterowe markety z jeszcze większym parkingiem i tylko cieszyć się, że Frac zajmie 1/8, może 1/16 tego, co powstanie naprzeciwko.

krolik pisze:Prawda. na dodatek maja drogo w pi... i ubogi asortyment. beznadziejna siec sklepów

Zatem co polecasz? Jeśli chodzi o ceny, to teraz wszędzie drogo.
cybermysz
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 16 cze 2019, 15:43

Postautor: Doniek » 11 gru 2020, 7:49

Jeśli ktoś z kupujących mieszkania w Parkowej od strony tej działki miał nadzieje, że zostanie ona dalej pusta to :lol: Jedynie co do wysokości jeszcze można się łudzić, ale sam będąc inwestorem i mając tam działke chciałbym z niej wyciągnąć maks.

Co do Fraca jestem tego samego zdania. Często bywałem na Lwowskiej w okolicy Fraca i mega rzadko robiłem tam zakupy, ceny z kosmosu. Chociaż nie można im zarzuci,ć że warzywniak mieli bardzo dobrej jakości i wszystko poukładane, w sklepie czysto porządek. Pomimo wysokich cen, często spore kolejki i cały parking zajęty.
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

Postautor: Kacu » 11 gru 2020, 9:51

Ja sam oprócz warzyw czy mięsa nie kupuje we Fracu, bo te produkty mają naprawdę dobrej jakości. Ale za to cała reszta już gdzie indziej bo, jak wszyscy zauważyli, drożyzna niesamowita. 100zl wydane we Fracu i wychodziłem z małą siateczką, podczas gdy ta sama kwota np. w Lidlu daje mi już całkiem ciężką, dużą siatkę z zakupami.
Kacu
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 05 sie 2016, 16:30

Postautor: Arrival » 11 gru 2020, 13:29

Kod: Zaznacz cały
Zatem co polecasz? Jeśli chodzi o ceny, to teraz wszędzie drogo.

Nie aż tak jak we Fracu. Ich strategia jest prosta - mają szeroki wybór pieczywa, warzyw/owoców i mięsa, a cała reszta - ceny z kosmosu. Więc jak chcesz kupić chleb, masło, ser i cole to albo latasz po dwóch sklepach albo jesz gumowe pieczywo z innych marketów albo przepłacasz we Fracu za całość :>

Plusem Fraca (przynajmniej "mojego" na Lwowskiej) jest to, że obsługa idzie sprawnie i nie ma ogromnych kolejek w porównaniu np. z Biedronką czy Lidlem. Najlepszy pod tym względem jest Auchan, ale tam znów pieczywo to się chyba tylko jako zabawka dla psa nadaje.
Awatar użytkownika
Arrival
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 16 lis 2014, 13:59

Postautor: abrakadabra » 16 gru 2020, 13:47

Przejeżdżałem dzisiaj ulicą Sikorskiego i zaraz za sklepem Groszek w pobliżu delikatesów centrum kończą stawiać ściany budynku. Stwierdziłem że zatrzymam się i sprawdzę cóż to za twór tam powstaje.
Okazało się po przeczytaniu informacji z tablicy że powstaje tam nowa stacja paliw Watkem. To już kolejna stacja tej Rzeszowskiej firmy. Co jak co ale miejsce na nową stacje jest pierwsza klasa
abrakadabra
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 19 maja 2020, 22:34

Postautor: pferd » 17 gru 2020, 8:00

na al Armi Krajowej, w miejscu byłej chińskiej restauracji, powstaje stacja paliw, wiadomo czyje to będzie?
po drugiej stronie, koło forda ma powstać Orlen, a tu ciekawe kto,
pferd
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 29 gru 2017, 13:37

Postautor: Doniek » 17 gru 2020, 8:09

Co oni z tymi stacjami teraz? Czyżby przez te zamknięte niedziele niehandlowe?
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

Postautor: flyRZE » 17 gru 2020, 10:25

pferd pisze:na al Armi Krajowej, w miejscu byłej chińskiej restauracji, powstaje stacja paliw, wiadomo czyje to będzie?
po drugiej stronie, koło forda ma powstać Orlen, a tu ciekawe kto,

To ma być stacja MOYA.
flyRZE
Maniak
Maniak

Na forum od: 15 lip 2014, 11:42

PoprzedniaNastępna

Wróć do Newsy