Mi również już podłączono prąd. A miał być wg umowy na 8-go. Szybko działają. Dostałem telefon z PGE, że już jest więc faktycznie być przy tym nie trzeba.
Potwierdzam info kolegi wyżej. Termin na 8 a już dzisiaj o 10 prąd podłączony. Teraz ogrzewanie i można się szykować do odbioru przed świętami mam nadzieję.
Hej nowe informacje. U nas prąd miał byc dzisiaj a jest od wczoraj . Klatka i domofon działają ( Czudecka 8 ) . Zaczepił nas pod blokiem kierownik budowy i wspomniał ze ogrzewanie centralne powinno być 15 grudnia oraz oddanie mieszkań ma się zacząć jeszcze wcześniej. Także czekamy na telefony albo na pisma od SM
Miejsca postojowe w garażach podziemnych te cena około 17-19 tys, zależnie od wielkości, bo są małe różnice między nimi. W blokach gdzie są garaże, piwnice są trochę mniejsze. W blokach 3 i 4 np. okolice 3-4m2.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2021, 22:27 przez kumarrohan81, łącznie zmieniany 1 raz
Pytanie z innej beczki. Czy ktoś z przyszłych mieszkańców wykonywał już jakieś grubsze przeróbki w łazience typu przesuwanie wody odpływu gniazdek itd? Czy można to wykonywać przed odbiorem że spółdzielni?