Jakby kazde piętro było w innym pastelu to byś piał z zachwytu. Przede wszystkim co można zarzucić, to ten mur przy ziemi zamiast przyziemia na wzór tego na Powstańców.
porteño pisze: ...Betonowe kredensy z przypadkowo pootwieranymi szufladami. Dobrze, że to nie jest w pobliżu centrum.
Porteno masz i centrum i 250 metrowy "kredens z szufladami" Jenga Tower
Jedno mnie dziwi że u nas prawo budowlane zabrania na balkony powyżej 55m a tam do balkony samej góry. Już pomijam że pewnie niewielu dałoby radę iść na papieroska na balkon na 250 metrze ale dziwna ta różnica kulturowa?
Co do estetyki to nie mam zdania. Może się podobać lub nie. Nie jest tragicznie.
Uzasadniona krytyka pod adresem: jakości materiałów - tynkoza rozplanowanie inwestycji - wysokie przyziemie nie jest miastotwórcze, getto proporcje - słabe
Tak naprawdę to są to kopce termita. Naupychane na maksa mieszkań i tyle. Nie ma czym się zachwycać. Wątpliwości są do rzeczy które wymieniłem powyżej. Na obronę dopowiem, że nie widziałem aby reklamowaną tą inwestycję jako premium więc wymagania obniżone.
Z perspektywy mieszkanca. Wysokie sufity, duze, okna, spore balkony, i piekny widok z wyższych pięter na rzeszow. Cena zaplacona za metr tj niecale 6 tys. Prosze mi pokazac klasę premium w Rzeszowie? Dzielnica parkowa, bulwary, sky res, szklane tarasy, capital tower?przeciez to wszystko to samo. Ale jesli o mnie mieszkanca ost pietra bede mial piekny widok tudzież balkon co mnie przyziemie interere?