http://www.resinet.pl/aktualnosci/rzeszow/uwaga-mieszkancy-zamkneli-jedna-z-rzeszowskich-ulic.html
RZESZÓW. Nieczynna jest ul. Załęska. Droga została wyłączona z ruchu na pół miesiąca.
Nie będzie możliwości przejazdu na odcinku od ul. Rzecha do zakładu karnego (poza MPK). Powodem wprowadzonych utrudnień jest przeprowadzany remont. Trasa ma być nieczynna przez dwa tygodnie.
W związku z tym, proponowane są objazdy ulicą serwisową wzdłuż dojazdu do autostrady bądź drogą w kierunku elektrociepłowni – przedłużenie ul. Ciepłowniczej.
Socat pisze:Piękny most powstaje, przymiotnik "majestatyczny" idealnie go określa, ale jak widzę parę zdjęć wyżej nad jaką rzeczką przepływa to występuje u mnie pewien dysonans.
Kristoff pisze:Popieram przedmówcę. Most - super, klasa. Ale czy akurat w tym miejscu powinien powstać? Mam mieszane uczucia...
A jeszcze mam pytanie: jaka jest szansa na bardziej "miastowe" zagospodarowanie terenów sąsiadujących z mostem, inaczej mówiąc: czy da się umiastowić tą część Rzeszowa na tyle, żeby można się było tam czuć jak w mieście, a nie w przesmyku pomiędzy gminami wiejskimi?
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości