Teraz biorąc przykład z tego jak cudownie wpasowala się krajobraz wszystkie osiedla w Rzeszowie powinny zacząć sie odgradzac...
 Teraz biorąc przykład z tego jak cudownie wpasowala się krajobraz wszystkie osiedla w Rzeszowie powinny zacząć sie odgradzac...
 Swoją drogą zabawnie wygląda Energetykowy plac zabaw podwójną siatką strzeżony. Już kiedyś pisałem że może pretendować do najpilniej zagrodzonego w kraju (ogrodzony nawet przed wlasnymi mieszkańcami). No ale kto bogatemu zarzadowi zabroni
 Swoją drogą zabawnie wygląda Energetykowy plac zabaw podwójną siatką strzeżony. Już kiedyś pisałem że może pretendować do najpilniej zagrodzonego w kraju (ogrodzony nawet przed wlasnymi mieszkańcami). No ale kto bogatemu zarzadowi zabroni  A co do Uroczej- wie ktoś może czy ekipa wykonawcza pracowala/pracuje wewnatrz z ogrzewaniem, tj. Czy mury/wylewki pod ewentualne wykonczenie beda choć trochę podsuszone?
 A co do Uroczej- wie ktoś może czy ekipa wykonawcza pracowala/pracuje wewnatrz z ogrzewaniem, tj. Czy mury/wylewki pod ewentualne wykonczenie beda choć trochę podsuszone?
 ....co do ogrzewania to mam zamiar podjechać na Urocza w tym tygodniu i dam znać...
 ....co do ogrzewania to mam zamiar podjechać na Urocza w tym tygodniu i dam znać...

Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości