[ul. Załęska] Osiedle Korona

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [ul. Załęska] Osiedle Korona

Postautor: aliz » 29 gru 2018, 15:33

Brawo Nabywco mieszkania!
aliz
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 12 gru 2017, 13:45

Postautor: Cichociemny » 29 gru 2018, 17:17

Ja tu jedynie widzę obecnie bardzo wąskie grono ludzi wypowiadających się na poziomie przedszkolaków z piaskownicy pyskujących i grożących. Jednym słowem żałosne, a mieszkań jak nie było tak nie będzie dopóki nie skończy deweloper.
Cichociemny
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 12 gru 2018, 10:59

Postautor: NABYWCA MIESZKANIA » 29 gru 2018, 18:01

Szanowny Panie / Pani cichociemny.
Moze i waskie grono ale przynajmniej walczacych o swoje prawa a nie poddajacych sie jak
wątłe drzewa gdy tylko zawieje troche silniejszy wiatr. I skąd to twierdzenie o piasownicy skoro nie wiecie co przygotowalismy dla spółki Juraszow... to chyba oczywiste ze ta niespodzianka jest przygotowana tylko dla nich a nie wszystkich ... i nie zamierzam na razie takich sceptykow jak Pan / Pani informowac o tej niespodziance....a po za tym to jak narazie to tylko on wszystkim nabywcom grozi i ich szantazuje... ja tylko poinformowalem ze nie zamierzam stac bezczynnie i przygladac sie temu co bezprawnie wyrabia Pan Bartosz Jurasz....
NABYWCA MIESZKANIA
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 22 wrz 2018, 8:43

Postautor: Ttatt » 29 gru 2018, 18:14

Panie Cichociemny. Czy tak bardzo dziwi Pana fakt, że ludzie walczą o swoje prawa i pieniądze?
Ttatt
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 18 gru 2018, 9:38

Postautor: forfit » 29 gru 2018, 18:20

Cichociemny... tak na prawdę tylko nieliczni mieli jaja żeby zrobić tak jak należało. Reszta przyjmuję wszystko jak gąbka- poczekać do 2020? No trudno, OK. I będą czekać jeśli tylko developer Sobie tego zażyczy :D
Tak to wygląda
forfit
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 06 lis 2018, 9:50

Postautor: nowa123 » 29 gru 2018, 18:28

Forum nie jest do grożenia wszyscy grozicie a nie myślicie żeby ułatwić deweloperowi tylko utrudniacie,a przecież każdemu z nas zależy na mieszkaniu a nie na wypisywaniu głupot.
nowa123
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 23 paź 2018, 18:10

Postautor: Ttatt » 29 gru 2018, 18:32

Tzn. co ułatwić deweloperowi i w jaki sposób? Chyba mój rozum tego nie ogarnia.
Ttatt
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 18 gru 2018, 9:38

Postautor: Cichociemny » 29 gru 2018, 18:34

Jak napisałem w pierwszym poście chodzi mi o sposób wypowiadania się na forum dorównujący przedszkolakom.
Szyderwsta przed świętami i teraz groźby, itp. Chodzi mi tu właśnie o grono co teraz odpisuje. Pisałem na samym początku aby się spotkać i iść w grupie jak wyszedł pomysł z aneksami.
Dewelopera nie bronie ponieważ zawalił i chce się wymagać od płacenia kar w chamski sposób.
Cichociemny
Początkujący
Początkujący

Postautor: NABYWCA MIESZKANIA » 29 gru 2018, 18:42

nowa123 - forum nie jest do grożenia - owszem potwierdzam - ale kto tu grozi ? - ja tylko poinformowałem odpowiednie osoby (bo wiem że też czytają te wpisy) że podjąłem kroki prawne o których nie długo się ta osoba dowie. To przecież nie jest grożenie - dziwny sposób rozumowania Pani ma. To jest przekazanie informacji. I jak na razie to grozi tylko jedna osoba - Pan deweloper
Cichociemny - owszem pisał Pan o chęci spotkania ale chyba wszyscy wtedy mieli nadzieję że to tylko zły sen. To dlaczego teraz tak Pana boli to że mimo iż większość się poddała to jest jednak mała część osób które zamierzają coś z tym robić ...
NABYWCA MIESZKANIA
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 22 wrz 2018, 8:43

Postautor: Cichociemny » 29 gru 2018, 19:03

Niektórzy z Państwa nie umieją czytać z zrozumieniem co się do nich pisze.
Cichociemny
Początkujący
Początkujący

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane