Szymon wawa pisze:A co tu tak cicho. Nie mam komu pisac ?? Chyba problem polega w admonistrowaniu tego forum. Mysle ,ze 80% wiadomosci od ludzi nie jest wyswietlane.
Pozdrawienia dla admina.
Wszystko jest na swoim miejscu.
Szymon wawa pisze:A co tu tak cicho. Nie mam komu pisac ?? Chyba problem polega w admonistrowaniu tego forum. Mysle ,ze 80% wiadomosci od ludzi nie jest wyswietlane.
Pozdrawienia dla admina.
Buka pisze:Czy ktoś z Państwa został zaproszony do Takka.pl przez Nasz Gaj?
... co jest dowodem, że mieszkańcy pierwszego etapu niestety nie zaproszą nikogo innego. Sugeruję się o to upomnieć. Maila dostałem 03.06.2016, zanim jeszcze mieszkałem.
loisen pisze:(...)
W portalu jest taka opcja jak zaproszenia, gdzie można wysłac zaproszenie innej osoby niestety trzeba znać jego email.
vicomte pisze:Kolega sasiad ma na mysli adresy email wlascicieli lokali? Bo jak ktokolwiek chce liste wlascicieli lokali, to wystarczy znac odpowiedni numer ksiegi wieczystej i online mozna podgladnac bez bawienie sie w podawanie interesu prawnego imiona i nazwiska wraz z numerami PESEL do kompletu wszystkich wlascicieli i wspolwlascicieli (np. zyrantow kredytu), ktorych roszczenia przeniesienia wlasnosci zostaly do niej wpisane. Obu etapow-chronologicznie, wedlug daty podpisania umowy deweloperskiej. A za kilkadziesiat zlotych na pewnym serwisie umiejscowionym na odleglej wyspie mozna poznac nawet zawartosc dzialu czwartego ksiegi, gdzie ciekawscy (albo windykatorzy) znajda informacje, jaka sasiad ma hipoteke na mieszkaniu
![]()
Nie, nie zyjemy w czasach ochrony danych osobowych. Jakby ktos mial watpliwosci.
kubaf pisze: Tak chodzi o e-mail. W którym miejscu księgi wieczystej masz adres @ do właściciela ?
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości