viewtopic.php?f=17&t=41&start=1310
Wczoraj do północy Arkada zalewała płytę (chudziak) pierwszego bloku z G-11(nr 28, choć jak słyszałem SMP zmieniła numerację).
Na foto ode mnie mało widać, ale to właśnie tam...
MB7 pisze:Witam forumowiczów,
Przymierzam się do zakupu mieszkania w Rzeszowie, analizując obecne i planowane inwestycje mieszkaniowe nie mogłem ominąć największego Rzeszowskiego Osiedla SM Projektant wobec czego mam kilka pytań do osób już mieszkających. Jak oceniacie jakość wykonania, terminowość i ogólną współpracę ze spółdzielnią? Ceny oferowane przez Spółdzielnie są dość konkurencyjne dlatego zastanawiam się czy nie idzie to w parze z obniżoną jakością. Dodatkowo ważną kwestią jest dojazd w godzinach szczytu - ostatnio zwiedzając osiedle byłem wręcz zszokowany ilością bloków, prawdziwa Rzeszowska sypialniaAle ciekawi mnie jak na co dzień wygląda dojazd do tego osiedla bo biorąc pod uwagę taką ilość zgaduję, że ul. Wiktora i Bł. Karoliny są w pełni zapchane... Jak wygląda sytuacja z miejscami parkingowymi? Wg mnie sporym minusem jest brak parkingu podziemnego w większości bloków i nie jestem przekonany co do wystarczalności wolnych miejsc przed blokami...
Chciałbym poznać ogólnie opinie mieszkańców jak mieszka wam się na osiedlu i czy wybralibyście drugi raz właśnie te osiedle. Gdyby ktoś miał do przekazania jakieś mniej istotne informacje i nie chce zaśmiecać tematu śmiało można pisać na priv, będę wdzięczny !
JanzRzeszowa pisze:z tablicy ogłoszeniowej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości