Pawcio pisze:O ile się nie mylę to na załączonych zdjęciach płyta wylana jest pod B6.
janek pisze:Jeśli powierzchnie wylanych płyt będą dokładnie odpowiadać kształtom budynków to ewidentnie widać przesunięcie na północ w stosunku do opublikowanego wcześniej planu. Zastanawiam się tylko nad wjazdem z Brzozowskiej - będzie wjazd prosto w blok?
JanzRzeszowa pisze:Bartek86, czy Ty możesz w swoich blokach pozbierać (jest tam co by nie mówić 120 lokali sprzedanych) trochę podpisów?
Ja także postaram się trochę pobiegać z sąsiadami i pozbierać.
Załączam treść pisma i mapkę poglądową.
bartek86 pisze:JanzRzeszowa pisze:Bartek86, czy Ty możesz w swoich blokach pozbierać (jest tam co by nie mówić 120 lokali sprzedanych) trochę podpisów?
Ja także postaram się trochę pobiegać z sąsiadami i pozbierać.
Załączam treść pisma i mapkę poglądową.
Chętnie bym pomógł, tylko jak ja teraz mogę pomóc? Na forum to może mam kontakt z 10 osobami co będą mieszkać na nowych budynkach. Fakt jest ok. 120 mieszkań, ale budowa trwa i nie ma za bardzo jak do nich dojść. Obecnie mieszkam na Podwisłoczu i za bardzo to nie wiem co miałbym zrobić. Sam oczywiście chętnie podjadę w któryś dzień i podpiszę petycje, ale co więcej mogę? Jeśli blok byłby oddany to mógłbym porozwieszać informację, czy popukać. Jakieś pomysły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość