Pit pisze:Matius pisze:misiuz13 pisze:Takie małe info. Obok tego osiedla ma też być market spożywczy i będzie to na 90% Kaufland, potwierdzę to w lutym.
Dobra wiadomość. Tej sieci brakowało w Rzeszowie. Oby architektura tego hipermarketu była na wysokim poziomie
Po pierwsze Witam wszystkich użytkowników forum
Po drugie, czytam forum regularnie codziennie ale jak zobaczyłem wyżej wymienioną wypowiedź to nie wytrzymałem. Jak Ty człowieku możesz się cieszyć z tego, że zagraniczne sieci zalewają nasz kraj w czasie jak lokalni przedsiębiorcy bankrutują! Typowa mentalność Polaka! Później narzekajmy że gospodarka naszego kraju jest na słabym poziomie! W każdym możliwym miejscu otwiera się "przeklęta" biedronka, w której nigdy nie zrobie zakupów. Zastanówmy sie jaka przyszłość czeka nasz kraj jeśli będziemy myśleli tak jak Pan. I przepraszam że się uniosłem...
rafik pisze:Czyli szykuje nam się kolejny moloch handlowy.Obok Leclerc Tesco itd.A miałem nadzieję że ten boom na budowanie baraków w Rzeszowie się już skończył.Co do architektury to nie wiem czego niektórzy oczekują wystarczy wyszukać w necie ich markety w innych miastach.
swiety pisze:Za dużo tych baraków w jednym miejscu. Później będzie płacz, że korki. Miasto nie powinno wydać zgody na budowę kolejnego wielkopowierzchniowego sklepu. Tereny na północy miasta to jedyne miejsce na takie inwestycje.
Druga sprawa, ciekawe co z resztą terenu - chyba cały teren należy do tego dewelopera (aż do Sikorskiego?)
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości