Na tej wizualizacji jakiś mały ten herb się wydaje. Nawet podświetlenie na niewiele się zda, jeśli w rzeczywistości będzie miał podobne wymiary. No chyba, że będzie pozytywne zaskoczenie
Napisał do mnie projektant. Projektantem mostu nie jest Promost Rzeszów jak błednie podałem, a Konsorcjum Mosty Gdańsk (lider) Kontrakt (partner). Bardzo przepraszam za pomyłke.
Trzeba przyznać jadą chłopaki ostro z robotą Jest to jednak etap, w którym efekty widać tylko z bliska. Już się nie mogę doczekać tej zapierającej dech w piersiach wysokości Będzie na co patrzeć Panowie z Lublina pewnie jeszcze dlugo będą zazdrościli ) mostu... jak i Capital Towers, apartamentów zamkowych, czy Olszynki Park
Śpieszą się z pylonem, przed chwilą skończyli zalewać kolejny fragment lewej części pylonu. Myślałem, że to koniec na dzisiaj … a tu zalewają kolejny element prawego. Kolejne 4-5m w góre. A 4 dni temu zalewali niższy fragment. Nie złe tempo - wcześniej zajmowało im to 6-7 dni.
No bo tak piszecie, tu urósł 4 metry, a tu aż 5, tu przeciągnęli już na drugą stronę, a z innej już cos dalej robią... Tam praca leci szybko, a ten temat jest niezmiernie ciekawy. Nie moge sie już doczekać kiedy administracja będzie mogła przenieść do ZREALIZOWANE