[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Postautor: rzeszowianinnn » 23 lis 2016, 11:26

vicomte pisze:Siwa80, po podpisaniu umowy przedwstepnej powinnas dostac zawiadomienie z Sadu o numerze ksiegi i jej tresci,to przeciez tak dziala. Tak samo z kredytem, co prawda nie bralem, ale nie jest aby tak, ze przy akcie koncowym nie powinnas juz byc czasem po decyzji - pozytywnej - banku, a nawet wplacie? Skoro Sad odmowil wpisania hipoteki, to jak dostalas kredyt i jak trafilas przed oblicze notariusza do podpisu aktu koncowego?

Nie wytrzymalem i skoczylem zrobic fotki z bliska temu cudenku, skoro budzi takie emocje, jak zwykle najwieksze u tych, ktorzy nie maja nic wspolnego z naszym osiedlem. Sasiedzi, obiecuje, ze bede stoponiowal napiecie, jesli nie jestescie gotowi na widok z bliska... :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A co z tym zbiornikiem będą na nim jakieś pszczółki czy inne słoneczka narysowane żeby zamaskować go w na zielono by był to ten Gaj ?
rzeszowianinnn
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 24 paź 2016, 12:49

Postautor: vicomte » 23 lis 2016, 11:54

Rzeszowianinnn, mam prosbe, czy moglbys skasowac moje zdjecia ze swojego wpisu? To juz tutaj bylo- wszyscy wiemy jak wyglada przeciwpozarowa retencja sklepu, ten temat juz tu wybrzmial. Z gory dziekuje!

A jesli chodzi o Twoje pytanie, to kto jest jego adresatem? Bo nie sadze, zeby ktos z forumowiczow Ci na nie teraz odpowiedzial.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: Nasz Gaj » 23 lis 2016, 12:22

rzeszowianinnn pisze:
A co z tym zbiornikiem będą na nim jakieś pszczółki czy inne słoneczka narysowane żeby zamaskować go w na zielono by był to ten Gaj ?

Nie, pszczółek nie będzie! Będzie na nim nasza reklama!

Vicomte nie denerwuj się! :) szkoda nerwów ;)
rzeszowianinnn obecnie mocno włączył się w dyskusję nt. NG i DP, a że złe emocje najłatwiej rozładowuje się na forum - dajmy mu taką możliwość ;)
Cieszymy się, że Wy "NASI KLIENCI" macie do tego odpowiedni stosunek! :)
Co do zieleni, dajcie jeszcze trochę czasu wykonawcy, przy bud. A i B jeszcze rok temu też początkowo brakowało zieleni, a zobaczycie tej wiosny jak się wszystko ładnie zazieleni i przy I i przy II etapie :) W II etapie dojdą dodatkowo pierwsze place zabaw, więc Państwa pociechy (mam tutaj na myśli również osoby mieszkające w I etapie) będą miały już swoje miejsce bezpośrednio na osiedlu. Plus dojdzie swobodny wjazd z wózkami do budynku od strony osiedla, który dotychczas był wyłączony, ponieważ trwały tam prace budowlane.

Co do zieleni, zastosowano tu zieleń sezonową, która pozwala na wymianę kolorów na osiedlu i raz kwitną jedne odmiany kwiatów, później, gdy one przekwitają - kolejne :) aby było miło i przyjemnie cały czas! :)
Wiadomo teraz pora roku jest jaka jest i ciężko o zieleń, ale wraz z wiosną spodziewajcie się ożywienia i na naszym osiedlu w tym zakresie! :)

Dobrego dnia! Pozdrawiamy :)
Nasz Gaj
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 18 mar 2015, 13:04

Postautor: vicomte » 23 lis 2016, 13:10

Mysle, ze wiekszosc Waszych klientow ciagle kredytuje Was zaufaniem, a przypadki o ktorych myslimy, to moze nie tylko wyladowywanie frustracji na forum? Myslalem, ze przesadzacie, jak pisaliscie kiedys o mozliwej aktywnosci konkurencji, teraz nie jestem taki pewien, czy to nie byla prawda- chyba staliscie sola w oku dla wielu w tym miescie - w zyciu nie przyszloby mi do glowy wchodzic na fora innych deweloperow, by ich krytykowac czy atakowac "zachwyconych" inwestycja, co by mnie to obchodzilo? :)

Jako jeden z "frajerow", ktorym "wypada Was chwalic, bo od Was kupilem mieszkanie" - odpozdrawiam rowniez :)

Jakis vicomte moze sie mylic, ale na pewno nie myli sie rynek - sprzedaliscie na pniu wiekszosc mieszkan w ND, ide o zaklad, ze tak samo bedzie z DP.
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: magdalena » 23 lis 2016, 13:48

od wczoraj w nocy słychać w budynku B jakieś stukanie... nie ukrywam, że o 2 czy 3 w nocy ciężko jest spać przez te odgłosy. Czy ktoś wie co to i kiedy ustanie? :|
magdalena
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 30 wrz 2016, 23:09

Postautor: cold_fire » 23 lis 2016, 17:25

Najprawdopodobniej robotnicy zostawili w remontowanym mieszkaniu jakieś włączone urządzenie. Dochodzi z pierwszego piętra, mieszkania po prawej stronie, cały dzień nikogo tam nie było...też mnie to denerwuje
cold_fire
Świeżak

Na forum od: 14 lip 2016, 22:02

Postautor: magdalena » 23 lis 2016, 17:42

cold_fire pisze:Najprawdopodobniej robotnicy zostawili w remontowanym mieszkaniu jakieś włączone urządzenie. Dochodzi z pierwszego piętra, mieszkania po prawej stronie, cały dzień nikogo tam nie było...też mnie to denerwuje

Byłam sprawdzić na pierwszym piętrze i wydobywało się to jakby z tej dużej skrzynki w ścianie, w której są różne zawory. Mam nadzieję że niedługo ktoś się tym zajmie
magdalena
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 30 wrz 2016, 23:09

Postautor: vicomte » 23 lis 2016, 18:06

Smietnik przy wjezdzie do garazu C i D ma juz dzis wylewany strop.

Obrazek

Wjazd na parking juz gotowy,

Obrazek
Obrazek

W glebi, pomiedzy budynkami E i H widac, ze rozpoczela sie budowa nietypowej, ostatniej kondygnacji na F.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 lis 2016, 18:17 przez vicomte, łącznie zmieniany 1 raz
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Postautor: emi » 23 lis 2016, 18:14

magdalena pisze:
cold_fire pisze:Najprawdopodobniej robotnicy zostawili w remontowanym mieszkaniu jakieś włączone urządzenie. Dochodzi z pierwszego piętra, mieszkania po prawej stronie, cały dzień nikogo tam nie było...też mnie to denerwuje

zgłoś to do NG i metalowca

Byłam sprawdzić na pierwszym piętrze i wydobywało się to jakby z tej dużej skrzynki w ścianie, w której są różne zawory. Mam nadzieję że niedługo ktoś się tym zajmie
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: vicomte » 23 lis 2016, 18:16

Blok E, srodkowy III etapu juz wkrotce osiagnie docelowa wysokosc.

Obrazek

Przed blokiem G trwaja intensywne prace.

Obrazek
Obrazek
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane