Budynek E ma do niego jakies 2,5 kondygnacji "straty".

I gwoli kronikarskiemu "obowiazku", G i H

vicomte pisze:Mam jeszcze kilka ujec nowego szkla na balkonach, tym razem w dniu zachmurzonym. Ladne?![]()
grizli pisze:... Etka2, nam powiedzieli w biurze sprzedaży, że nie będzie tam żadnej spożywki, ale nie wiem na ile taka deklaracja NG jest wiążąca dla właścicieli lokali. Osobiście chciałbym żeby na osiedlu był jakiś sklep spożywczy.
etka2 pisze:Ja zdecydowanie tez! I uważam,ze mieszkańcy na to powinni miec jakis wpływ. Nie zawsze jest czas i siła jezdzic czy ganiac gdzies dalej jeśli czegos zabraknie.A tu troche ludzi zamieszka.
nikanika pisze:Czy ktoś wie jak ma przebiegać łącznik Nowowiejskiej z Powstańców? Tak zaraz przy blokach z wyjazdem z parkingu prosto na ulicę czy będzie jakaś odległość zachowana?
pewnie rozbiorą to ogrodzenie przy ogródkach działkowych żeby się to wszystko zmieściło? Przetarg chcą ogłosić jeszcze w tym toku którego niewiele już zostało więc niedługo wszystko będzie wiadome....W ramach inwestycji powstanie ulica z chodnikami po obu stronach ulicy i ścieżką rowerową...
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości