[Al. Sikorskiego] Osiedle Sikorskiego (BOZ Developmnet)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [Al. Sikorskiego] Osiedle Sikorskiego (BOZ Developmnet)

Postautor: Mieszkaniec » 20 wrz 2016, 17:32

Miszkaniec29 pisze:Witam, po wczorajszej wizycie na mieszkaniu zwrocilem uwage na parking przed 1 blokiem, zrobiony zostal na góra 3 samochody a mieszkan jest 9, chcialbym sie zapytac BOZu gdzie maja parkowac mieszkancy 1 bloku , zreszta na wizualizacji inaczej to wygladalo ( miejsca na wiekszy parking jest dużo)

No to trzeba kuć żelazo ... Ja bym zwołał wszystkich z bloku i zwrócił uwagę. W kupie siła :) Zapewne innym rowniez to bedzie przeszkadzac. A pytanie najlepiej kierować bezpośrednio albo poprzez biuro bądź FB :D . Tutaj na forum nic sie nie zdziala w tej sprawie. Zapewne BOZ bedzie zaslanial sie mozliwoscia parkowania za budynkiem 2gim na duzym parkingu. Trzeba czasem powalczyc o swoje :)
Mieszkaniec
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 07 gru 2015, 21:33

Postautor: szczupok » 20 wrz 2016, 17:41

Już to widzę, że BOZ "coś" z tym będzie chciał zrobić. Przecież zrobił wg projektu. Wizualizacje inne? Wpatrujcie się dalej w wizualizacje i w nie wierzcie...
Jedyna opcja to powiększenie parkingu na własną rękę i własnym kosztem, po zawiązaniu się wspólnoty bud. nr 1.

Oto kolejny "koszmarek" projektanta - przecież latarnia jest ważniejsza! Dlaczego nie ma 6-ciu miejsc, jak za bud. 9? Jest jakieś wytłumaczenie?

807476b289a64357bb80904ac4c7bfc1.png
807476b289a64357bb80904ac4c7bfc1.png (281.86 KiB) Przeglądany 4531 razy
szczupok
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 09 sie 2015, 14:24

Postautor: Mieszkaniec » 20 wrz 2016, 18:42

hawk pisze:Już to widzę, że BOZ "coś" z tym będzie chciał zrobić. Przecież zrobił wg projektu. Wizualizacje inne? Wpatrujcie się dalej w wizualizacje i w nie wierzcie...
Jedyna opcja to powiększenie parkingu na własną rękę i własnym kosztem, po zawiązaniu się wspólnoty bud. nr 1.

Oto kolejny "koszmarek" projektanta - przecież latarnia jest ważniejsza! Dlaczego nie ma 6-ciu miejsc, jak za bud. 9? Jest jakieś wytłumaczenie?

807476b289a64357bb80904ac4c7bfc1.png

Nie zgodze sie do konca z Toba. Wybierajac mieszkanie opieramy sie rowniez na tym jak bedzie wygladal blok/mieszkanie i jego otoczenie. To nie jest roznica w kolorze czy wirtualnym drzewku czy laweczce . Nie chodzi mi teraz by przyczepic sie o ilosc miejsc postojowych i porownywac ja z obrazkiem, na ktorym jest sporo wiecej. Widac tam wyrazniej, ze ma byc zwyczajnie wiekszy. Idac Twoim tokiem rownie dobrze na wizualizacji moze byc budynek o ksztalcie kola, gdzie w rzeczywistosci bryla jest zupelnie inna i przymykamy oko, bo to tylko wizualizacja. One jednak maja czemus sluzyc Akceptowac to mozna rzeczy darmowe, ale nie za ktore placimy.
Mieszkaniec
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 07 gru 2015, 21:33

Postautor: dzystek » 21 wrz 2016, 17:38

trzy samochody jak każdy postawi byle jak , myślę że przy odpowiednim szacunku pięć powinno stanąć
dzystek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 27 lip 2016, 15:41

Postautor: Miszkaniec29 » 21 wrz 2016, 18:09

Chyba 5 samochodów typu smart. zobacz na linie na kostce. Nie ma szans na wiecej samochodów jak 3
Miszkaniec29
Świeżak

Na forum od: 20 wrz 2016, 11:37

Postautor: Sąsiadka » 22 wrz 2016, 8:12

Czy ktoś z was orientował się, czy klucze będą oddawane w obiecanym czasie, czyli dziś lub jutro.
Ja niestety nie mogę się dodzwonić do dewelopera.
Sąsiadka
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 19 wrz 2016, 12:52

Postautor: lorinser » 22 wrz 2016, 10:39

Z informacji jakie uzyskałem od dewelopera we wtorek, klucze mają być wydawane od przyszłego tygodnia, czyli od poniedziałku 26.09.2016r.
lorinser
Świeżak

Na forum od: 08 sie 2016, 13:41

Postautor: Sąsiadka » 22 wrz 2016, 15:20

Mam informację sprzed chwili.
Klucze będą wydawana pod koniec przyszłego tygodnia (rano o 9.00 miałam informacje od tej samej osoby, że klucze będą od jutra, bądź od poniedziałku)
Gdy zadzwonimy pod koniec przyszłego tygodnia dowiemy się pewnie, że jeszcze później.
To nic, że mieszkańcy poinformowani w sierpniu o odbiorach już początkiem września mają umówione ekipy i zamówione sprzęty, bądź nawet powymawiane mieszkania obecne.
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2016, 15:33 przez Sąsiadka, łącznie zmieniany 1 raz
Sąsiadka
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 19 wrz 2016, 12:52

Postautor: ivprzekot » 22 wrz 2016, 15:33

To samo my. Wlasnie sie dowiedziałam, ze mozemy czekac jeszcze tydzien lub dwa. Przepadł mi juz jeden swietny fachowiec, bo byl umowiony na wrzesnien......... A pazdziernik ma zajęty..
ivprzekot
Świeżak

Na forum od: 01 cze 2016, 17:33

Postautor: dzystek » 22 wrz 2016, 19:50

i ja mam podobnie , teraz będę musiał czekać na wykończenie i będzie robione na raty bo termin przepadł .
dzystek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 27 lip 2016, 15:41

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane