Anna pisze:Na nowoczesnych osiedlach znajdują się takie pojemniki zamknięte ze specjalną klapką - żeby nie wrzucać do kosza....
Anna pisze:Jako szczęśliwa posiadaczka psów chciałam zapytać czy wiecie coś na temat pojemników na "psie woreczki" ? Czy developer a może spółdzielnia ktora zarządza, będzie zarządzać osiedlem pomyślała o tym?
Na nowoczesnych osiedlach znajdują się takie pojemniki zamknięte ze specjalną klapką - żeby nie wrzucać do kosza....
Moje pytanie wynika z ciągle pojawiającym się problemem z tym tematem na obecnym osiedlu w Rzeszowie na którym mieszkam. Tutaj to jakieś totalne zacofanie....
W Warszawie na nowych osiedlach są pojemniki a nawet w każdej klatce pojemniki na woreczki - ja mam swoje woreczkiale fajnie by było uwzględnić i to że psy będą mieszkać w Naszym Gaju
Czy są tutaj również inni posiadcze psów? Ciekawa jestem opinii.
Buka pisze:Są czy nie są, ale fajnie by było żeby takie pojemniki były. Wyślij mi jakieś namiary jak to wygląda - zagadam w spółdzielni.
Względem widoku pisałem o tym co mam na swoim balkonie z 1-go etapu. Mieszkamy już ze trzy tygodnie.
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości