[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: Tomik » 26 lip 2016, 0:15

Jeśli chodzi o widok, ze strony wschodniej widac park oraz przepiękne wzgórza Malawskie. Wspaniały widok, a na dole pod blokiem zieleń z drzew ogródków działkowych.
Tomik
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 23 lip 2016, 8:28

Postautor: Anna » 26 lip 2016, 16:39

Jako szczęśliwa posiadaczka psów chciałam zapytać czy wiecie coś na temat pojemników na "psie woreczki" ? Czy developer a może spółdzielnia ktora zarządza, będzie zarządzać osiedlem pomyślała o tym?
Na nowoczesnych osiedlach znajdują się takie pojemniki zamknięte ze specjalną klapką - żeby nie wrzucać do kosza....
Moje pytanie wynika z ciągle pojawiającym się problemem z tym tematem na obecnym osiedlu w Rzeszowie na którym mieszkam. Tutaj to jakieś totalne zacofanie....
W Warszawie na nowych osiedlach są pojemniki a nawet w każdej klatce pojemniki na woreczki - ja mam swoje woreczki ;) ale fajnie by było uwzględnić i to że psy będą mieszkać w Naszym Gaju ;)
Czy są tutaj również inni posiadcze psów? Ciekawa jestem opinii.
Anna
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 16 maja 2016, 8:33

Postautor: loisen » 26 lip 2016, 17:50

Anna pisze:Na nowoczesnych osiedlach znajdują się takie pojemniki zamknięte ze specjalną klapką - żeby nie wrzucać do kosza....

Na nowoczesnych osiedlach są również parkingi dla rowerów - mała rzecz a jednak też nikt nie pomyślał...
loisen
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 16 sty 2016, 10:26

Postautor: Buka » 26 lip 2016, 17:55

Są czy nie są, ale fajnie by było żeby takie pojemniki były. Wyślij mi jakieś namiary jak to wygląda - zagadam w spółdzielni.
Względem widoku pisałem o tym co mam na swoim balkonie z 1-go etapu. Mieszkamy już ze trzy tygodnie.

Obrazek
Buka
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 29 maja 2016, 17:43

Postautor: emi » 26 lip 2016, 18:25

Anna pisze:Jako szczęśliwa posiadaczka psów chciałam zapytać czy wiecie coś na temat pojemników na "psie woreczki" ? Czy developer a może spółdzielnia ktora zarządza, będzie zarządzać osiedlem pomyślała o tym?
Na nowoczesnych osiedlach znajdują się takie pojemniki zamknięte ze specjalną klapką - żeby nie wrzucać do kosza....
Moje pytanie wynika z ciągle pojawiającym się problemem z tym tematem na obecnym osiedlu w Rzeszowie na którym mieszkam. Tutaj to jakieś totalne zacofanie....
W Warszawie na nowych osiedlach są pojemniki a nawet w każdej klatce pojemniki na woreczki - ja mam swoje woreczki ;) ale fajnie by było uwzględnić i to że psy będą mieszkać w Naszym Gaju ;)
Czy są tutaj również inni posiadcze psów? Ciekawa jestem opinii.

Niestety nie ma takich pojemników
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: OloB » 27 lip 2016, 10:41

Parkingi lub przynajmniej stojaki dla rowerów to rzeczywiście dobry pomysł. Do tego łatwo dający się wkomponować w istniejący projekt i niedrogi. Może więc NG mógłby jeszcze wprowadzić stosowne poprawki?
OloB
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 01 wrz 2015, 11:12

Postautor: Tomik » 27 lip 2016, 14:38

Z parkingami dla motocykli lub stojakami dla rowerów to fajny pomysł, ale mam pytanie jesli chodzi o piloty do bram garażowych rozumiem iż wszyscy otrzymamy możliwość otrzymania pilota ze względu na umieszczone w garażach podziemnych komórki lokatorskie. Czy ktos ma szerszą wiedzę na ten temat? Pozdrawiam
Tomik
Początkujący
Początkujący

Postautor: Tomek » 27 lip 2016, 16:29

Pilota do bramy otrzymają tylko i wyłącznie właściciele miejsc postojowych. Jedno miejsce, jeden pilot. Jeżeli ktoś ma komórkę na poziomie garaży będzie z niej korzystał przez klatkę schodową.(zasada jak przy piwnicy). Takie były reguły w 1 etapie. Pozdrawiam
Tomek
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 18 sie 2015, 8:46

Postautor: Anna » 27 lip 2016, 20:22

Buka pisze:Są czy nie są, ale fajnie by było żeby takie pojemniki były. Wyślij mi jakieś namiary jak to wygląda - zagadam w spółdzielni.
Względem widoku pisałem o tym co mam na swoim balkonie z 1-go etapu. Mieszkamy już ze trzy tygodnie.

Obrazek

Ja widziałam coś takiego. Eleganckie i zamykane klapką - nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego lepsze ;)

http://www.animals.com.pl/pl/kosz-na-ps ... ody-ringo/
PS Jeżeli to twój widok z okna to prawie na przeciwko sąsiedzie ;)
Anna
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 16 maja 2016, 8:33

Postautor: Tomik » 27 lip 2016, 22:52

Reguły nie mogą byc jak w pierwszym etapie ponieważ komórki lokatorskie znajdują sie na poziomie klatek schodowych a nie garaży.
Tomik
Początkujący
Początkujący

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane