Kawałek siatki zdjęty. Bardzo ładnie to wygląda. W części mieszkalnej pojawiły sie szklane daszki nad wejściami, lamp jeszcze nie zamontowali i drewniane ścianki na balkonach. Parking też na ukończeniu.
Bardzo fajnie że SZERBUD robi dodatkowe wejście do części handlowej.Dzisiaj robią ten budynek pod kosze na śmieci,robią też latarnie przed 1 budynkiem.
Dzieki za wrzucane zdjecia. Mam mala prosbe. Nastepnym razem moglbys podejsc 30 m dalej i zrobic zdjecie parkingu, budynku lub z innej perspektywy bo te zdjecia jak dla mnie nic nie wnosza nowego. Pozdrawiam i z gory dziekuje
barca_fc pisze:...Mam mala prosbe. Nastepnym razem moglbys podejsc 30 m dalej i zrobic zdjecie parkingu, budynku lub z innej perspektywy...
Mówisz i masz:
W części handlowej dzielą pomieszczenia na mniejsze ścianami z płyt gipsowo-kartonowych. Z przodu został do wylania asfalt ze zjazdu z głównej ulicy w głąb osiedla i będzie koniec. Kolejny budynek z tyłu już z dachem, oknami i elewacje też dudrają. Pewnie do wakacji nie będzie co focić