[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Postautor: JanzRzeszowa » 05 kwie 2016, 10:28

nyala pisze:
DariuszB pisze:Inna rzecz, to zaawansowane prace wykopów pod centrum. Jak widać to centrum będzie przed oknami bloku nr 5, ciekawe gdzie będzie parking? Wie ktoś?
Bo można to będzie poruszyć na zebraniu. Dokopał sie może ktoś do planów tej części SS?

A dlaczego przed blokiem nr 5? Na planach, które są pokazywane przy ofertach mieszkań Admy wygląda to trochę inaczej i centrum jest przy bł. Karoliny, od strony południowej dwóch nowych bloków Admy:
Obrazek
Plan stąd:
http://otodom.pl/oferta/mieszkanie-4-po ... 2TxF3.html

No właśnie..., ale wczoraj jak łaziłem tam to zapytałem robotników przy tym głębokim wykopie(obok kier bud) i powiedzieli, że tu będzie stało to centrum. Zaskoczyło mnie to, bo to oznacza parkingi pod naszymi oknami. Ten szkic widziałem wcześniej, ale czy jest miarodajny...? Dlatego pytałem o plany dokładne...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: JanzRzeszowa » 05 kwie 2016, 10:36

bartek86 pisze:Jeśli można spytać to na podstawie której mapki wy to opisujecie? i skąd informacja, że okna bloku nr 5 będzie przed centrum? Z informacji jakie ja posiadam droga Bł. Karoliny będzie przedłużona, obok niej będzie centrum, a z tyłu 30m za centrum będzie blok nr 2 i blok nr 3, które ma budować ADMA, parking podziemny z tego co wiem to ma być jeden wielki wykop właśnie pod centrum i blok nr 2 i 3. Może ktoś to naświetlić szczegółowo? Kupuje tam mieszkanie i chętnie bym się wtajemniczył w wszystkie informacje dotyczące Słonecznego Stoku. Pozdrawiam

Sam jestem ciekawy, może podejdź i poproś o plany ... . przedłużenie śladu drogi Bł Karoliny wchodzi na pętlę (ok, pętla może być przeniesiona docelowo), ślad drogi do centrum jest w ogóle na pd od pętli, koniec głębokich wykopów jest na wysokości przyszłego sladu żmigrodzkiej i bloku nr 5, coś mi się tu nie zgadza z tym szkicem...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: JanzRzeszowa » 05 kwie 2016, 10:37

bartek86 pisze:mam zamiar kupić mieszkanie w bloku nr 2 za centrum i jeśli ktoś potrzebuje informacje to chętnie się podzielę. Byłem na budowie, rozmawiałem z dwoma kierownikami, pokazali mi wszystkie rzuty i rysunki galerii oraz całe zagospodarowanie terenu jak i również metraż mieszkań i właśnie na podstawie tych informacji jakie usłyszałem dziwię się m.in. o lokalizację bloku nr 5. Jak znajdę czas, a raczej będę mieć dostęp do zdjęć to chętnie wrzucę te zdjęcia z galerią i blokami nr 2,3.

możesz to wrzucić na to forum? przede wszystki te plany...rozwieje to wątpliwości...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: john1200 » 05 kwie 2016, 12:52

DariuszB pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie doczytał ogłoszeń, to dwie informacje:
Jest zebranie SM 12 o 16 30, na które są także zaproszeni mieszkańcy naszych ulic. Myślę, że warto być.

Darku to spotkanie jest 12 kwietnia?
john1200
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 18 mar 2016, 9:17

Postautor: JanzRzeszowa » 05 kwie 2016, 13:25

john1200 pisze:
Jest zebranie SM 12 o 16 30, na które są także zaproszeni mieszkańcy naszych ulic. Myślę, że warto być.

tak
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: john1200 » 05 kwie 2016, 13:58

DariuszB pisze:
john1200 pisze:

tak

Dzięki, myślę, że się na pewno wybiorę. Powiem szczerze, że jak wczoraj zobaczyłem gościa z Admy jak przejeżdżał obok naszego bloku (Żmigrodzkiej 9) ciężarówką z prędkością chyba ze 40km/h to pomyślałem, że chyba zwariował. Jak ja mam tam z dzieckiem mieszkać? Masakra...
john1200
Początkujący
Początkujący

Postautor: JanzRzeszowa » 05 kwie 2016, 14:27

Zwróćcie uwagę na tę mapę poglądową, przecież te bloki są ulokowane w rogu Bł. Karoliny i Odrzykońskiej...coś tu jest nie tak, a jeden z nich ma wyjazd bezpośrednio na Odrzykońską...

Obrazek

zródło: http://www.projektant.rzeszow.pl/index.php?gr=0&id=21
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: john1200 » 05 kwie 2016, 15:18

Rzeczywiście dziwnie to wygląda. Strasznie trudno się dowiedzieć gdzie i co będzie budowane, czy spółdzielnia nie może opublikować jakiegoś aktualnego planu? Miło by było wiedzieć co nam urośnie za oknem.
john1200
Początkujący
Początkujący

Postautor: bartek86 » 05 kwie 2016, 15:29

zaraz postaram się to wam rozrysować, może uda się wrzucić na forum
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

Postautor: bartek86 » 05 kwie 2016, 15:47

Przestrzeń na dysku przeznaczona na załączniki jest już zapełniona - nie da się wrzucić już zdjęć ;/
bartek86
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 sie 2015, 10:53

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa