ankawro pisze:no to super, bo właśnie zamierzałam tam dzwonić ale w takim razie poczekam.
Hey byłem dziś na budowie, rozmawiałem z kierwonikiem i tak jak mówił koniec maja poczatek czerwca ale powiedzial ze najlepiej przyjsc w polowie maja pytac
ankawro pisze:no to super, bo właśnie zamierzałam tam dzwonić ale w takim razie poczekam.
swiezak pisze:ankawro pisze:no to super, bo właśnie zamierzałam tam dzwonić ale w takim razie poczekam.
Hey byłem dziś na budowie, rozmawiałem z kierwonikiem i tak jak mówił koniec maja poczatek czerwca ale powiedzial ze najlepiej przyjsc w polowie maja pytac
GKK pisze:Darku wiadomo jak dlugo bedzie trala budowa drogi. Czy zrobia wszystkie etapy ? I co z calymi 8 blokami nie dokonczonymi obok naszych blokow przeciez tam jest jedna wielka budowa.
brumar pisze:GKK pisze:Darku wiadomo jak dlugo bedzie trala budowa drogi. Czy zrobia wszystkie etapy ? I co z calymi 8 blokami nie dokonczonymi obok naszych blokow przeciez tam jest jedna wielka budowa.
Wg informacji z ogłoszenia budują drogę od połączenia Żmigrodzkiej z ul. Odrzykońską przy budynku 01 i 31 (punkt A), przez zakręt przy bloku 32 i 05 (punkt B) do końca budynku 06 tj. skrzyżowania z ul. Brzozowską (punkt C).
Dalej raczej nie wybudują Żmigrodzkiej, ponieważ wykonawca budynku Żmigrodzka 7 wysypał ziemię z wykopu w miejsce gdzie powinna iść dalej ul. Żmigrodzka.
Możliwe, że jak udrożnią dojazd do parkingów pomiędzy naszymi blokami od strony pętli to wezmą się za wjazd od strony Iwonickiej (ul. Brzozowska).
DariuszB pisze:Inna rzecz, to zaawansowane prace wykopów pod centrum. Jak widać to centrum będzie przed oknami bloku nr 5, ciekawe gdzie będzie parking? Wie ktoś?
Bo można to będzie poruszyć na zebraniu. Dokopał sie może ktoś do planów tej części SS?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości