[al. Powstańców W-wy] Nasz Gaj (N.G. Development)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [al. Powstańców W-wy] Osiedle "Nasz Gaj"

Postautor: icetruck » 01 mar 2016, 23:41

maks pisze:Tymczasem trzeba pamiętać, że Rzeszów się rozwija i prędzej czy później takie osiedle jak „Nasz Gaj” znajdujące się między ulicami Graniczną, Sikorskiego i Powstańców Warszawy, jeśli jeszcze nie jest, to będzie bliskie ścisłego centrum miasta.

http://rzeszow-news.pl/ktora-czesc-rzes ... ieszkanie/

powyższa reklama to mistrzostwo słowa, nowe miejsca pracy na strefie Dworzysko więc warto zamieszkać... po drugiej stronie Rzeszowa :)

PzD91 pisze:Ciężko tę okolicy będzie nazwać centrum miasta

ale z drugiej strony ciężko też nazwać obrzeżami albo przedmieściem, jeżeli osiedle znajduje się 200m od ulicy po której jeździ koło ;)
icetruck
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 29 maja 2015, 11:33

Postautor: emi » 02 mar 2016, 4:06

Ludzie wy macie problem z barierkami a co maja powiedzieć ludzie którzy maja pod oknami transformator albo co gorsze śmietnik a sa mieszkania które maja jedno i drugie? w rozmowach developer ładnie pięknie ukrył ich lokalizacje.
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 02 mar 2016, 4:01

Postautor: vicomte » 02 mar 2016, 11:03

Smietniki gdzies musza byc i to w miejscach, gdzie auta MPGK musza dojechac... Z drugiej strony, nie wiem, co masz na mysli mowiac "ukryl", bo jesli wyraznie pytales o to developera i masz na to jakis record (mail, swiadka, ktory slyszal ustne zapewnienia) i zostales wprowadzony w blad, prawo konsumenckie stoi po Twojej stronie.
Zawsze mozna smietnik zrobic tak, zeby przynajmniej wizualnie dawal rade...
Przyklad z rzeszowskiego podworka, pod rozwage naszego developera :) (fota z artukulu Dominiki Kozickiej "Architektura smietnikow tworzy miasto" z portalu twinn.pl):
Załączniki
Foto (4).jpg
Foto (4).jpg (165.64 KiB) Przeglądany 5889 razy
vicomte
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 23 lis 2015, 9:14

Postautor: emi » 02 mar 2016, 11:51

ciekawe czy ty by byl taki szczesliwy jakbys nawet okna otworzyc nie mogl bo smierdziec na pewno bedzie,zreszta pani w biurze zapewniala ze smietniki beda po drugiej stronie ulicy a tu zonk wychodze na taras z widokiem na smietnik

i swojskim zapaszkiem

poza tym nie zazdroszcze kosztu wymiany kabli w autach poniewaz kolejny smietnik znajduje sie tuz przy miejscach parkingowych ciekawe co na to prawo budowlane? takze ludzie macie wieksze problemy niz barierki
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: mmxv » 02 mar 2016, 12:55

@OloB: koło śmietnika kręcą się gryzonie w poszukiwaniu pożywienia i przy okazji chrupią sobie kable samochodowe. Nie moja inwestycja i nie chciałem się wtrącać, tylko odpowiadam jaki jest z tym czasem problem.
mmxv
Początkujący
Początkujący

Na forum od: 10 sty 2016, 12:30

Postautor: Pieczarkowy » 03 mar 2016, 12:21

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

;)
Pieczarkowy
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 27 lut 2015, 18:25

Postautor: OloB » 03 mar 2016, 12:43

emi pisze:Dokładnie o to mi chodzilo

Aktualnie mieszkam na parterze i właściwie pod oknem (10m) mam kontener z tworzywa sztucznego o pojemności ok. 1,5 m3 ze zwykłym uchylnym wiekiem. Nie narzekam ani na gryzonie, ani na przykre doznania zapachowe nawet latem.
Rzecz w tym aby kontenery były odpowiedniej konstrukcji, oraz aby były często opróżniane. Nie ma więc powodu do lamentów. :)
OloB
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 01 wrz 2015, 11:12

Postautor: emi » 06 mar 2016, 12:15

Aktualnie ida odbiory czy mogłby ktoś napisac na co zwracac uwagę?A moze ktoś juz coś zauważyl
emi
Zaangażowany
Zaangażowany

Postautor: pisul » 06 mar 2016, 12:16

Byłem w pobliżu to dofociłem. Jak już wyszli z parkingów podziemnych to szybciej rosna mury.
cz1.

Obrazek

widok od strony działek na Cichej

Obrazek

Obrazek

zbliżenie:

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: pisul » 06 mar 2016, 12:19

cz2.

Widok od strony tesco z tej błotnistej górki ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i film w 1080p

Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane