[ul. Odrzykońska/Bł.Karoliny] Słoneczny Stok (SM Projektant)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Odrzykońska/Bł. Karoliny] Słoneczny Stok (Projektan

Postautor: JanzRzeszowa » 16 lut 2016, 9:39

Cieja pisze:
DariuszB pisze:
Cieja pisze:A czy korzysta ktoś z usług SkyWare? Zastanawiam się nad podpisaniem z nimi umowy na usługę internetu.

ciekawi są z tym "internetem światłowodowym"..., toż to kosmos:-)
to ci naklejają papierowe naklejki na szybach, których nie można nawet zdrapać, zaraz beda mieli dość nieprzyjemną akcję ich likwidowania, tylko znajdę więcej czasu...

Co w tym "kosmicznego" ?

To był żart..., bo większość wie, że instalacja wykonana jest w technologii GPON (światłowód) aż do mieszkaniowej skrzynki...co nie jest takie jednoznacznie dobre dla abonentów usług zresztą...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 lis 2015, 13:29

Postautor: Cieja » 16 lut 2016, 9:47

@DariuszB Okej.

Wracając do tematu czy miał ktoś styczność z tą firmą i może się wypowiedzieć na temat usług oferowanych przez nią? Ofertę ma lepszą aniżeli Multimedia.
Cieja
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 07 paź 2015, 8:30

Postautor: nyala » 16 lut 2016, 10:22

Witam,
Ja mam Skyware, bo miałam wcześniej jak mieszkałam w innej części osiedla Projektanta i tylko zmieniłam teraz miejsce dostawy, tj. nie musiałam zmieniać umowy, co mi odpowiadało. I teraz i wcześniej internet działał dobrze, mam najtańszą chyba opcję i jestem zadowolona, ale nie używam go praktycznie do niczego poza przeglądaniem stron.Z innych usług poza internetem nie korzystam.
nyala
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 22 paź 2015, 11:11

Postautor: mkk » 16 lut 2016, 11:07

Witam,

ile mniej-więcej czekaliście na podłączenie ze Skyware lub Multimedii ?
mkk
Świeżak

Na forum od: 30 lis 2015, 14:18

Postautor: JanzRzeszowa » 16 lut 2016, 16:41

Cieja pisze:@DariuszB Okej.

Wracając do tematu czy miał ktoś styczność z tą firmą i może się wypowiedzieć na temat usług oferowanych przez nią? Ofertę ma lepszą aniżeli Multimedia.

Skayowcy nie mają oferty lepszej od MMP. Weź wszystkie za i przeciw. Ale nie mam zamiaru reklamować MMP, bo grzebali się z tym podpięciem na osiedlu.
Po podpisaniu umowy miałem na drugi dzień.
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: JanzRzeszowa » 16 lut 2016, 16:44

nyala pisze:Witam,
Ja mam Skyware, bo miałam wcześniej jak mieszkałam w innej części osiedla Projektanta i tylko zmieniłam teraz miejsce dostawy, tj. nie musiałam zmieniać umowy, co mi odpowiadało. I teraz i wcześniej internet działał dobrze, mam najtańszą chyba opcję i jestem zadowolona, ale nie używam go praktycznie do niczego poza przeglądaniem stron.Z innych usług poza internetem nie korzystam.

Podaj mi proszę jeszcze raz adres mailowy, bo mi przeszła zwrotka dokumentów..., albo nr tel. Pukałem do ciebie dzisiaj i wczoraj trzy razy już...
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: mz1990 » 16 lut 2016, 17:17

Czy na etapie wykańczania mieszkania jeszcze przed oficjalnym odbiorem mieliście taką sytuację, że nie chcieli użyczyć wam prądu z budowy? Dało się to jakoś załatwić? Tłumaczą to tym, że w okresie zimowym ludzie podłączają grzejniki wszelkiej maści, zapłacą 100-200zł, a naciągną prądu na kilka tys.
mz1990
Rozkręca się
Rozkręca się

Na forum od: 01 gru 2015, 9:54

Postautor: pisul » 16 lut 2016, 19:27

News o pożarze żurawia... i aktualne zdjęcia

Obrazekfot,wideo.Marcin/Nowiny

http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/rzesz ... t,zid.html
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: JanzRzeszowa » 16 lut 2016, 21:15

pisul pisze:News o pożarze żurawia... i aktualne zdjęcia

Obrazekfot,wideo.Marcin/Nowiny

http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/rzesz ... t,zid.html

pisul trochę się spóźniłeś:-)
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

Postautor: JanzRzeszowa » 16 lut 2016, 21:19

mz1990 pisze:Czy na etapie wykańczania mieszkania jeszcze przed oficjalnym odbiorem mieliście taką sytuację, że nie chcieli użyczyć wam prądu z budowy? Dało się to jakoś załatwić? Tłumaczą to tym, że w okresie zimowym ludzie podłączają grzejniki wszelkiej maści, zapłacą 100-200zł, a naciągną prądu na kilka tys.

No, powiem szczerze że się nie dziwię takiej argumentacji, rzeczywiście inaczej jest w ciepłe miesiące, gdzie płaci się chyba 100/mies. a teraz jest pokusa wyłączenia pieca z funkcji co jak by sie miało prąd za 100 zł.
Trzeba się dogadać. Poza tym, zawsze pozostaje agregat i wypożyczalnia.
A który to blok?
JanzRzeszowa
Uzależniony
Uzależniony

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa