DariuszB pisze:Garaże, garażami, ale najbardziej wkurząjace jest to, że Skanska ma daleko w d...e budowe drogi. To dla mnie skandal. Nie tknęli palcem oprócz ułożenia paru płyt.
Szykuję sie do wystosowania listu do UM (przetargi) oraz do Skanskiej.
Czy ktoś mnie wesprze swoim podpisem??
Proszę dopisywac się do listy, bedę wiedział czy komuś zależy na tej drodze:
1. Dariusz Basista
DariuszB pisze:Na razie zgłosiły się dwie osoby oficjalnie, że złożą podpisy. To mało.
Dzwoniłem do insp Mazura, a on rzucił , że ma być podobno jakiś aneks do umowy ze Skanską na termin (uwaga!) do końca sierpnia. Rok poślizgu z drogą !!!.
nyala pisze:Moim zdaniem, taka informacja na forum to za mało, tak naprawdę zagląda tu tylko garstka osób w porównaniu z liczbą mieszkańców (chocby tych już mieszkających). Ja bym proponowała przejść się po mieszkaniach i zebrać podpisy na takiej liście, na pewno wtedy podpisów byłoby więcej i protest mógłby mieć lepszy efekt. Taka lista w sprawie drogi już kiedyś chyba krążyła, bo mój mąż się podpisywał z miesiąc temu, ale nie wiem czy i gdzie była wysłana.
W każdym razie wieczorem widać w których mieszkaniach się świeci, więc można szybko obskoczyć te 5 bloków (bo przy Brzozowskiej 1 chyba jeszcze nikt nie mieszka). Jak coś to mogę się zaoferować by przynajmniej część bloków przejść, może jeszcze ktoś byłby chętny?
Ja już pisałam indywidualnie do spółdzielni i do urzędu miasta w sprawie dojścia do bloku nr 6, bo codziennie chodzimy po błocie, no ale jak na razie odzewu i efektu brak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości