Ciekawe z tym blokiem numer 5. Myślałem, ze to jakiś błąd na liście mieszkań, ale przy ikonie budynku też jest info, że wszystko sprzedane . Dziwne, zwłaszcza kiedy w 4-rce są jeszcze dostępne mieszkania praktycznie od ręki.
A tu 4-ka http://www.makdom.pl/mieszkania-rzeszow,113,2 - jak widać jeszcze są wolne mieszkania praktycznie od ręki. Raczej 5-ka nie ma wybitnie innej architektury, lokalizacji czy widoku z okien, żeby preferować zakup tam i długie czekanie na mieszkanie w stosunku do kupna mieszkania od ręki w 4-ce .
Chyba, że przyszedł duży inwestor i wykupił cały blok pod wynajem .
Hmmm czy taka średnia, w istniejących budynkach wynajmują . Wiele pewnie zależy od tego gdzie ktoś pracuje/uczy się itp. Każda lokalizacja może być dla kogoś atrakcyjna.
Z ciekawości - po co wojsku takie mieszkania? Dla swoich, coś jak osiedla wojskowych czy w innym celu?
Tak jak pisałem blok kupiło wojsko. Sam miałem tam zarezerwowane mieszkanie i niestety nie udało się sfinalizować transakcji. Czekam zatem na blok C1, który ma być oddany w czerwcu 2017 roku. Zobaczymy tylko jakie będą tam ceny mieszkań.