Od ulicy wygląda spoko, ale od podwórza jak jakiś pawilon handlowy
Mogliby namalować jakiś mural lub murale np. od strony Borowej mural z patronem szkoły, a od podwórza coś co umili oko dzieciakom. Może jakieś referendum wśród uczniów, aby sami zdecydowali jak udekorować budynek
Tak najlepiej biedronki i żabki. Coś się zmieniło w tym mieście i mnie cieszy architektura nowych szkół (drabinianka i właśnie ta na Skrajnej). Jak sobie przypomnę te budowane za czasów poprzednika to aż mnie skręca. Ilekroć przejeżdżam przez Hetmańską nie mogę zrozumieć jaki architekt mógł się pod tym podpisać.
Lepsze to niż pstrokata hala przy V LO na Hetmańskiej. Jak na nasze warunki budynek wygląda bardzo dobrze. To dobrze wróży, bo po szkole na Kwiatkowskiego czy hali I LO to kolejna dobra realizacja.
Drewniane wstawki zawsze psują efekt, ale ta część sportowa(?) wygląda dosyć dobrze, proporcje siedzą, kolory są nienachalne. Mega git moim zdaniem. A mural xddd błagam, nie podpowiadajcie im takich abominacji. Ten zwyczaj, że jak szkoła to musi się świecić w każdym kolorze i w jakichś bajkowych postaciach musi w końcu umrzeć.
Dajcie już spokój z tymi muralami. Ja nie wiem skąd to uwielbienie do tego typu "sztuki". Budynek jest nowy, wygląda schludnie, bardzo dobrze jak na nasz rzeszowski styl a ten juz by paćkał ściany wątpliwą sztuka bo już mu minimalizm się nie podoba.