[ul. Szopena] Olszynki Park 220m - 41p (ApKlan)

Nowe mieszkania w Rzeszowie i najbliższej okolicy, informacje, fotorelacje.

Re: [ul. Szopena] Olszynki Park 220m - 41p (ApKlan)

Postautor: Inwestycje Polska » 21 lip 2024, 21:40

Niestety zgodzę się z użytkownikiem sliv.. przez ostatnie pare stron nie ma nic pozytywnego od użytkowników o tej inwestycji.
To inwestycja na miarę Polski , Rzeszowa . Może jest pare małych niedociągnięć ale forumowiczom widać nie pasuje większość rzeczy... napis dewelopera , a po co a na co/ kostka teraz / wcześniej sople ''zwisy' o fasadzie i iglicy nie wspominając a na przeszkleniu i chodniku wokół inwestycji kończąc.
Każdy ma prawo oczywiście wyrazić swoje niezadowolenie itd..ale przez pare stron ciągnąć temat. Większość , jak i sam budynek jest kwestia gustu - nie podoba się , nie kupuj.
Inwestycje Polska
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 08 lut 2023, 18:24

Postautor: littlemonster00 » 21 lip 2024, 21:48

No nie podoba się i ja np nie zamierzam ukrywać, że szkoda mi mojego rodzinnego miasta, wszak ten budynek nie jest widzialny tylko dla tych co go kupili. Nie wiem czemu logika niektórych przerasta. Nie wnosi nic pozytywnego, a władze pozwoliły właścicielowi mieć plac zabaw na tej działce.
Ilość opinii najwidoczniej pokazuje, że większości się to nie podoba, nie ma co się doszukiwać drugiego dna i dopuścić do siebie, że nie wszystko co powstaje jest OK. Niektórzy chcą żyć w ładnych miastach.
littlemonster00
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 31 gru 2017, 16:49

Postautor: konradp » 21 lip 2024, 22:08

Inwestycje Polska pisze:nie podoba się , nie kupuj.

Sparafrazuję. Nie podobają się negatywne komentarze odnośnie twojej ukochanej inwestycji? Nie czytaj.

Załóż sobie swoje forum gdzie będziesz mógł banować malkontentów.
Awatar użytkownika
konradp
Uzależniony
Uzależniony

Na forum od: 24 sty 2018, 17:28

Postautor: Inwestycje Polska » 21 lip 2024, 22:32

A zdziwiłbyś się bo lubię negatywne komentarze jak i pozytywne , niemniej jednak musza mieć jakaś wartość lub podłoże ... a tu takiego nie ma.
Inwestycje Polska
Bywalec
Bywalec

Postautor: Hieronim_Berbelek » 21 lip 2024, 23:00

hahah...nie podoba mi się i nie kupuje... :lol: boze drogi co za meczenie buły, bo się człowiekowi elewacja nie spodobała i to napisał i napisł mu się nie spodobał.Wpiszcie sobie osiedle SolMarina Gdańsk... wpiszcie sobie apartamenty Opacka w Gdańsku... ostatniu byłem w Gdańsku :lol: Bo ktoś tam zarzucał, że po świecie nie jeździłem... dziecinada :)

Wklejam tutaj fragment konstytucji Polskiej:

konstytucja
Załączniki
Capture_konstytucja.PNG
konstytucja
Capture_konstytucja.PNG (12.06 KiB) Przeglądany 801 razy
Hieronim_Berbelek
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 25 gru 2023, 21:51

Postautor: Miszuk » 21 lip 2024, 23:03

Inwestycje Polska pisze:Niestety zgodzę się z użytkownikiem sliv.. przez ostatnie pare stron nie ma nic pozytywnego od użytkowników o tej inwestycji.
To inwestycja na miarę Polski , Rzeszowa . Może jest pare małych niedociągnięć ale forumowiczom widać nie pasuje większość rzeczy... napis dewelopera , a po co a na co/ kostka teraz / wcześniej sople ''zwisy' o fasadzie i iglicy nie wspominając a na przeszkleniu i chodniku wokół inwestycji kończąc.
Każdy ma prawo oczywiście wyrazić swoje niezadowolenie itd..ale przez pare stron ciągnąć temat. Większość , jak i sam budynek jest kwestia gustu - nie podoba się , nie kupuj.

Czemu niby nie można krytykować takich drobnostek? Skoro obiecywali nam, że będzie to trzymało poziom, to chyba normalne, że pojawia się krytyka gdy od tego poziomu odbiegają. Jako przyszły mieszkaniec czekam ponad rok dłużej na oddanie mieszkania, więc liczę, że przynajmniej będzie to wyglądać jak powinno. Ceny poszły 50% do góry albo i więcej od początku inwestycji, to chyba nie powinny się pojawiać oszczędności. Budynek jest super, ale to nie powód by przymykać oko na wszystko ;)
Miszuk
Bywalec
Bywalec

Na forum od: 22 sie 2022, 23:38

Postautor: Inwestycje Polska » 21 lip 2024, 23:13

Jak najbardziej zgadzam się z Twoja wypowiedzią, ale co dokładnie Ci obiecali bo tez jestem inwestorem w tej inwestycji , i nic oprócz umowy nie mialem obiecane ( tez czekam na dokończenie inwestycji jak każdy)
Dużo się zmieniło od poczawszych założeń , ale prawo jest takie ze możesz zawsze zrezygnować - pare osób widziałem tak zrobiło.
Ceny mieszkań rzeczywiście wzrosły ( dlatego również taki zastój ) co do sfinalizowania inwestycji , są różne glosy ale nie lubię powielać plotek, trzymam kciuki oby się zapięło.
Inwestycje Polska
Bywalec
Bywalec

Postautor: Hieronim_Berbelek » 21 lip 2024, 23:24

Tak swoja droga oni sprzedali wszystkie mieszkania, bo jestem na stronie deva i nie wiem czy te oferty sa aktualne czy nie?
Hieronim_Berbelek
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 25 gru 2023, 21:51

Postautor: Inwestycje Polska » 21 lip 2024, 23:26

Aktualne, jak rozmawiałem z biurem sprzedaży 99% to co jest na stronie to jest dostępne.
Inwestycje Polska
Bywalec
Bywalec

Postautor: Doniek » 22 lip 2024, 6:50

Takie pytanie do tych co kupili tam lokal dla siebie, aby tam mieszkać. Co Was skłoniło żeby wydać tyle kasy ? Czy byliście już mieszkańcami Rzeszowa? Przejechaliście z innych rejonów Polski i pomyśleliście że to jest coś w czym chce żyć? Mieszkałem od urodzenia w tamtej okolicy i nie wiem czy to jakiś luksus ta lokalizacja w naszym mieście. Dostać się tam autem na co dzień to ciągle korki, autobusem to chyba właściciel mieszkania za bańke nie jezdzi. Bedzie zapewne problem z parkingiem, czynsz pewnie większy niż "minimalna krajowa". Próbuje się doszukac pozytywów.
Doniek
Maniak
Maniak

Na forum od: 13 mar 2017, 23:32

PoprzedniaNastępna

Wróć do Budowa