https://czytajrzeszow.pl/?id=41442&idd=4&poz=ml0
Prace nie będą dotyczyć nawierzchni jezdni na tym odcinku ul. Matejki i Słowackiego.
Prace nie będą dotyczyć nawierzchni jezdni na tym odcinku ul. Matejki i Słowackiego.
konradp pisze:a1chemik pisze:i dobrze, te słupki powinny być z każdej strony wjazdu na czesc deptakową miasta.
pisałem o tym tutaj kilka dobrych lat temu. to najestetyczniejsze i najbardziej efektywne rozwiązanie i przestancie szukac w tym dziury w calym....
A to dziwne bo nie widziałem aby samochody wjeżdżały na 3go maja od strony kościoła Farnego, a wg. twojej teorii bez chowających się słupków nie da się zapanować nad ruchem samochodów...
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskieMarudzisz strasznie
konradp pisze:Od strony banku na części ul. 3go maja ruch samochodowy jest dopuszczony ze względu na dostęp do ulicy Roderyka Alsa. Dlatego ta część jest tak zawalona samochodami. Podejrzewam, że gdyby ustanowiono chociaż zakaz parkowania, i egzekwowano ten zakaz, to problem by zniknął i nie potrzeba byłoby żadnych super-duper chowanych słupków.Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskieMarudzisz strasznie
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości