TU pojawią się jeszcze tapety i będzie to wyglądało jeszcze lepiej niż obecnie, ale to dopiero po przejściu fali pierwszych ekip budowlanych naszych Lokatorów Emotikon smile"
Tomek pisze:Przy takim hejcie pisanym "po murze" bo tak oceniam to forum, bardzo ciekawy jestem jak będą wyglądać te Wasze mieszkanka...
Ja wszystkie pytania, wątpliwości, pomysły kieruję bezpośrednio do dewelopera i zawsze otrzymuję pełną informację i pomoc. Polecam wszystkim takie rozwiązania. Pozdrawiam wszystkich odważnych za szklanego ekranu;)
OloB pisze:Trzeba mieć niebanalną wiedzę i bystre oko aby ocenić jakość podłogi bazując na jednym, bardzo ogólnym zdjęciu![]()
Poza tym nie wiem czego się spodziewacie wrzucając taką krytykę - marmurów i kryształowych żyrandoli???
django pisze:jak to sie mówi dupy nie urywa
Tomek pisze:Przy takim hejcie pisanym "po murze" bo tak oceniam to forum, bardzo ciekawy jestem jak będą wyglądać te Wasze mieszkanka...
Ja wszystkie pytania, wątpliwości, pomysły kieruję bezpośrednio do dewelopera i zawsze otrzymuję pełną informację i pomoc. Polecam wszystkim takie rozwiązania. Pozdrawiam wszystkich odważnych za szklanego ekranu;)
Wróć do Inwestycje zrealizowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości