Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
swiety pisze:Wyjazd z osiedla będzie co raz większym problemem - spory minus to jedna, jedyna droga wyjazdowa w stronę centrum. Problem rozwiązałaby planowana droga do Wyzwolenia. Powoli miasto powinno zacząć nad nią myśleć. Zaznaczyłem ją na czerwono. W dłuższej perspektywie ma ona iść przez osiedle aż do Bł. Karoliny (na satelicie widać zostawiony pas zieleni).
Sindus pisze:Plan masz dobry,ale to co zaznaczyłeś na czerwono to tereny bagniste,podmokłe i potok Przyrwa.Teren jest tam nie zabudowany ,gdyż tędy przechodzą cieki wodne z pobliskich górek.
swiety pisze:Sindus pisze:Plan masz dobry,ale to co zaznaczyłeś na czerwono to tereny bagniste,podmokłe i potok Przyrwa.Teren jest tam nie zabudowany ,gdyż tędy przechodzą cieki wodne z pobliskich górek.
To nie mój plan tylko miasta. Teren jest przeznaczony pod przedłużenie Wyzwolenia. Potok, podmokły teren? Co to za problem? Mamy XXI wiek.
Polecam zapoznać się z planami : http://i.imgur.com/EehCto4.jpg
Szkoda dywagacji nad jakimś konceptem przedłużania Wyzwolenia..., pisałem-Ferenc chce komunikować Przybyszówkę ( i tę wiejską i tę miejską) poprzez Iwonicką i Pańską, która idzie do poszerzenia, potem Dębicką. To realia. Skrzyżowanie z Krakowską, najprawdopodobniej zostanie przebudowane lub przesunięte i przebudowane.
Mateusz.B pisze:Oddanie budynku 9 już za zakrętem, stąd też pytanie, czy są u kogoś jakieś grubsze niedociągnięcia ze strony Admy ?
U siebie mam raczej jakieś drobne sprawy typu regulacja okien, ewentualnie mógł bym się czepiać wymiarów bo w kilku miejscach są różnice względem projektu. Ciekaw jestem sytuacji w innych mieszkaniach.
PzD91 pisze:Szkoda dywagacji nad jakimś konceptem przedłużania Wyzwolenia..., pisałem-Ferenc chce komunikować Przybyszówkę ( i tę wiejską i tę miejską) poprzez Iwonicką i Pańską, która idzie do poszerzenia, potem Dębicką. To realia. Skrzyżowanie z Krakowską, najprawdopodobniej zostanie przebudowane lub przesunięte i przebudowane.
O jakiej części wiejskiej mówisz? Przybyszówka w całości jest w Rzeszowie. Poszerzanie Pańskiej czy Iwonickiej to kompletny absurd, bo to drogi osiedlowe. A przy Dębickiej to domy przy samym chodniku stoją, nie da rady poszerzyć bez wyburzeń, co też jest kompletnie bezsensu. Zresztą wszystko widać na mapie.
ringoss pisze:Witam,
Powoli przygotowuje się do odbioru mieszkania w bloku nr. 8 (wykonawca ARKADA) byłem tam dzisiaj i trochę przeraziła mnie jakość wykonania tynków czy u Was również ich wykonanie było niskiej jakości ?
Czy komuś udało się to jakoś reklamować przy odbiorze, są jakiekolwiek szanse żeby to poprawili ?
pozdrawiam,
pawel
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości