Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
OloB pisze:bystry pisze:Też to przeczytałem, ale to niestety nie jest żadna konkretna informacja, nawet nie podają jakie konkretnie inwestycje będą realizować, nie wiadomo czy chodzi im o Olszynki czy coś innego, i termin realizacji jest odległy, IV kwartał to kolejne kilka miesięcy czekania na to czy coś wgl ruszy, strasznie to przeciągają, coraz gorzej to wygląda, ale to ich zmartwienie, potencjalni klienci nie będą czekali w nieskończoność aż ktoś w końcu raczy powiedzieć czy tam coś w ogóle powstanie i kiedy inwestycja zostanie zrealizowana.
O tak! Przecież wszystkie znaki na niebie i ziemi krzyczą "budować jak najszybciej" a oni się uparli, albo im się nie chce i za nic mają wszystkich czekających w kolejce klientów.Decyzja o rozpoczęciu takiej inwestycji bez uzasadnienia ekonomicznego to proszenie się o bankructwo, więc może lepiej darować sobie puste krytykanctwo.
Na moje niewprawne oko niewielka jest szansa powodzenia inwestycji typu Capital Towers, czy ekskluzywny wieżowiec z równie ekskluzywnymi cenami jak ten w niniejszym wątku. Rzeszów chyba jeszcze do tego nie dorósł.Nie dziwi mnie więc ślamazarne tempo postępów prac przy CT. Gdyby inwestycja była skazana na sukces, już dawno stałyby wszystkie jej etapy.
bystry pisze:Myślę, że każdy rozumie że to nie jest prosta decyzja ale inwestor mógłby się określi czy rezygnują z realizacji ze względu na brak zainteresowania, duże koszty czy realizują, żeby potencjalni klienci wiedzieli czy warto czekać na sprzedaż mieszkań.
bystry pisze:Myślę, że każdy rozumie że to nie jest prosta decyzja ale inwestor mógłby się określi czy rezygnują z realizacji ze względu na brak zainteresowania, duże koszty czy realizują, żeby potencjalni klienci wiedzieli czy warto czekać na sprzedaż mieszkań.
Arczi pisze:Mimo, że oficjalnie sprzedaż jeszcze nie ruszyła dowiedziałem się, że najwyższe kondygnacje są już wstępnie zarezerwowane (bodajże 34, 35, 36).
bystry pisze:Nie wiem dlaczego ale nie mogę dodać zdjęcia ze wczoraj (wyswietla mi sie komunikat, że przestrzeń na dysku przeznaczona na załaczniki jest juz zapełniona ;/)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości