Nowe mieszkania Rzeszów i okolice
DariuszB pisze:Największą kpiną jest to co pisałem kiedyś, że UM, a konkretnie niejaka "pani kierowniczka" od przetargów, spóźniła się o rok, bo nie potrafiła przewidzieć przewidywalnego.Mamy ten bigos przede wszystkim dzięki niej i jej pracownikom. Tyle.
Jak sobie z tym poradzić? Można próbować petycji. To koleżanka sąsiadka robi i ja zbierając podpisy, ale uważam, że kopa urzędasy mogą dostać tylko jak ściągnie się TV w to błotko.
To mój pomysł.
A propos-przeszedłem dzisiaj całą nową Iwonicką (łącze z Pańską)i droga piękna, a miejsc parkingowych bez liku. Tylko pytanie, dla kogo to wszystko!? To w tej chwili pustkowie!!!
A My toniemy w błocku...
maciejczek pisze:Nie mam jeszcze oddanego mieszkania (Brzozowska 1) ale już wykańczam i brak drogi oraz chodnika do klatki schodowej jest po prostu jakimś jednym wielkim nieporozumieniem. Blok teoretycznie powinni oddać w najbliższym czasie. Też się chętnie dopiszę do petycji. Będę na osiedlu w poniedziałek, do kogo mam się zgłosić?
ankawro pisze:Mam pytanie - ile wcześniej przed oficjalnym oddaniem bloku udało się Państwu dostać klucze i wykańczać mieszkania? Czy ktoś interesował się już może kluczami do mieszkań w bud inwestycyjnym 9?
DariuszB pisze:ankawro pisze:Mam pytanie - ile wcześniej przed oficjalnym oddaniem bloku udało się Państwu dostać klucze i wykańczać mieszkania? Czy ktoś interesował się już może kluczami do mieszkań w bud inwestycyjnym 9?
Nie ma czegoś takiego jak oficjalne przecięcie wstęgi. SM po prostu ma cynk, że inspektorzy dokonali pełnego odbioru technicznego bud i wyznaczają terminy dla lokatorów. Przynajmniej tak było teraz.
A gdzie ten bud stoi czy ma stać? Bo przy Odrzykońskiej stoją dwa. O te chodzi? Te buduje Adma. To tam na razie kiepsko. Pół roku do odbioru, może 4 mies. Jeśli te. To stan surowy zamkniety.
ankawro pisze:DariuszB pisze:ankawro pisze:Mam pytanie - ile wcześniej przed oficjalnym oddaniem bloku udało się Państwu dostać klucze i wykańczać mieszkania? Czy ktoś interesował się już może kluczami do mieszkań w bud inwestycyjnym 9?
Nie ma czegoś takiego jak oficjalne przecięcie wstęgi. SM po prostu ma cynk, że inspektorzy dokonali pełnego odbioru technicznego bud i wyznaczają terminy dla lokatorów. Przynajmniej tak było teraz.
A gdzie ten bud stoi czy ma stać? Bo przy Odrzykońskiej stoją dwa. O te chodzi? Te buduje Adma. To tam na razie kiepsko. Pół roku do odbioru, może 4 mies. Jeśli te. To stan surowy zamkniety.
Tak chodzi o budynek przy Odrzykońskiej - vis a vis budynku ze sklepem Społem. Ale administracja wyznacza terminy dla lokatorów tak oficjalnie? Z tego co wiem to czasem można się dogadac z kier.bud. i dostać klucze wczesniej - czy to też idzie przez administrację? I kogo ewentualnie o to podpytywać? Kier. bud. czy pracowników spółdzielni?
Dzięki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości