[al. Kopisto] Apartamenty Zamkowe (Hartbex)

Opinie i komentarze odnośnie pomyślnie zakończonych inwestycji mieszkaniowych

Re: [ul. Kopisto] Apartamenty Zamkowe (Hartbex)

Postautor: Arczi » 28 mar 2015, 18:04

Klient pisze:Wczoraj widziałem ktoś juz mieszka chyba :D

Myślę, że może ktoś wykańczać mieszkanie ale raczej nikt jeszcze nie mieszka :)

Jak nie dawno odbierałem swoje mieszkanie w AZ to mi powiedziano, że jak na razie odebrało mieszkania ok. 50 osób (wg numerów skrzynek pocztowych jest 466 mieszkań). Większość osób, które kredytowało swoje mieszkania ma umowy do czerwca 2015 i za pewne wtedy większość odbierze swoje mieszkania.

pisul pisze:Jeszcze nikt się nie wprowadził z lokatorów, brak zdjęć ze środka, nie wiadomo kto będzie wynajmował część handlową. Jeszcze za wcześnie na zamykanie tematu.

Jakie zdjęcia ze środka masz na myśli? Jakie zdjęcia Was interesują? :)
Arczi
Świeżak

Na forum od: 19 sty 2015, 14:46

Postautor: pisul » 28 mar 2015, 18:31

Poprzenosili kontenery na inne budowy i to pewnie albo ochrona albo jakieś tymczsowe biuro kierowników sie świeci w jednym z prywatnych lokali? Co do zdjęć wrzucaj co masz. Parking pod budynkiem, widok z najwyższego piętra, jaki materiał na balkonach jest położony od strony Kopisto? Jak wyglądają mieszkania. Jak masz telefon to nagraj jakieś filmy ze środka ...
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: rabusar » 30 mar 2015, 11:57

Jakie zdjęcia ze środka masz na myśli? Jakie zdjęcia Was interesują? :)

No, pomieszczenia wspólne, niewspólne i może jakieś widoki z okna :)
Awatar użytkownika
rabusar
Zaangażowany
Zaangażowany

Na forum od: 16 sty 2015, 12:33

Re: [al. Kopisto] Apartamenty Zamkowe (Hartbex)

Postautor: swiety » 03 kwie 2015, 16:59

Dzisiaj zamontowali :

Obrazek
swiety
Moderator
Moderator

Na forum od: 22 cze 2014, 19:11

Postautor: pisul » 04 kwie 2015, 0:50

pisul pisze:Niedawno chyba największy konkurent Hartbexu Apklan swój apartamentowiec ładnie podświetlił. Hartbex pewnie nie będzie gorszy.

Obrazek

No i wykrakałem ;) Apklan VS Hartbex

Obrazek

Obrazek

Jest jeszcze jeden napis ale pewnie nie dali rady wszystkiego dziś podłączyć. Przewody w każdym razie już wiszą:

Obrazek

Z nowości pojawiło się zatrzęsienie wypasionych szklanych daszków:

Obrazek

Część boksów już gotowa. W jednym nawet już rybki pływają w akwarium wbudowanym w ściane czyli będzie zoologiczny?

Obrazek

Między piętrami jeszcze kolejne kable czyli to nie koniec iluminacji?

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pisul
VIP
VIP

Na forum od: 27 cze 2014, 21:40

Postautor: dStan » 04 kwie 2015, 12:12

Muszę się przejść wieczorem i zobaczyć osobiście, ale moim zdaniem, na zdjęciach, ten napis nie wygląda zbyt ładnie...
dStan
Zaangażowany+
Zaangażowany+

Na forum od: 30 cze 2014, 14:13

Postautor: rzepuncja » 04 kwie 2015, 19:23

Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co są stawiane te napisy firm na budynkach? To wygląda tak, jakby to była siedziba właśnie tej firmy. Czy w innych miastach też tak jest? Czy nie wystarczyłyby same 'flagi' przed budynkiem, ewentualnie jakiś ladny napis "Apartamenty zamkowe"? To tak jakby na nowo powstającym moście Mazowieckeigo, zamiast herbu na szczycie, wstawić napis firmy budującej :D
rzepuncja
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 22 lip 2014, 17:18

Postautor: swiety » 05 kwie 2015, 0:24

rzepuncja pisze:Czy może mi ktoś wytłumaczyć po co są stawiane te napisy firm na budynkach? To wygląda tak, jakby to była siedziba właśnie tej firmy. Czy w innych miastach też tak jest? Czy nie wystarczyłyby same 'flagi' przed budynkiem, ewentualnie jakiś ladny napis "Apartamenty zamkowe"? To tak jakby na nowo powstającym moście Mazowieckeigo, zamiast herbu na szczycie, wstawić napis firmy budującej :D

Akurat tutaj będzie siedziba firmy Hartbex. Druga sprawa jest to pewna forma reklamy .
swiety
Moderator
Moderator

Na forum od: 22 cze 2014, 19:11

Postautor: HARTBEX » 05 kwie 2015, 1:17

Apartamenty Zamkowe

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Apartamenty Zamkowe - nocą

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
HARTBEX
Deweloper
Deweloper

Na forum od: 05 kwie 2015, 1:00

Postautor: kamil89 » 05 kwie 2015, 18:53

Inwestycję trzeba zaliczyć na +, zwłaszcza ze względu na jakość wykończenia. Pod względem architektury są słabe. Na + zaliczyłby ostateczny wygląd części mieszkalnej od strony ul. Mjr Kopisto, na prawdę wygląda to bardzo dobrze, ciągła linia, konsekwentnie utrzymana, pozostaje tylko pożałować, że nie jest przeciągnięta do wysokości bloków NM. Pośród - wymieniłbym zdecydowanie 2 czynniki: pierwszym jest silny dysonans między częścią komercyjną a mieszkalną (jakość obu jak wspominałem jest bardzo dobra), ale widać tu brak konsekwencji i spójności. Drugą wadą jest za mała powierznia rekreacyjna wewnątrz (co prawda zdeterminowana przez wielkość działki, ale kompleks powiinein być zdecydowanie większy i utworzyć wewnątrz przestrzeń wspólną na zdecydowanie większą skalę.
kamil89
Bywalec+
Bywalec+

Na forum od: 21 cze 2014, 20:08

PoprzedniaNastępna

Wróć do Inwestycje zrealizowane