Hieronim_Berbelek pisze:55+20 = 75 , plus lokale usługowe to może być koło setki. Jak dla mnie gdyby to było takie atrakcyjne, to powinno zejść na Pniu. Capital Residence zerzszlo prawie całe, a budowa chyba
Później niż Olsztynek. "Czeszc kupiłem apartament , za półtora melona w Rzeszowie plus wykończenie to jakieś dwa melony" . No jak to brzmi, jakbym miał mieszkać to też bym kupił dom za dwa melony pod Rzeszowem. Ani to komuś wynająć, ani na najem krótko terminowy. Jakie atrakcje ma Rzeszów, że np. bogaty Pan z Anglii, przyjedzie tu ... No właśnie po co ktoś przyjedzie wynająć apartament za dwa melony do Rzeszowa na weekend. Skoro tu do Jasionki, nawet nie masz lotów z Francji na przykład. Jakby inwestorzy kase czuli, to by zanim pierwsze piętro zrobili to byś już nie miał co kupować. Samo to, że lokale usługowe nie chcą zejść to inwestorzy wiedzą, że nie wiadomo czy zarobią.
Wrzuciłeś Otodom – dane archiwalne; cena na startowej od 8.500 zł/m2 nieaktualna, taka była na początku sprzedaży; szacowana data oddania podobnie, ale skąd mogą wiedzieć, że jeszcze nie skończyli;

Oferta dotyczy: typ nieruchomości – mieszkania, 105/292. Tez nieaktualne. Jest ich więcej na dodatkowych piętrach i są sprzedane;
Usługi / handel / biura - to inna pula, których powierzchnia jest na Olszynkach ok. 8 000 m2. Nie ma co tego porównywać do bloków z usługami na parterze, choćby na AZ2. Jest tego tutaj multum i trudno by już w większości zeszły; na jesień powinny zacząć lepiej schodzić, bo zacznie się ruch w kierunku oddania.
Atrakcje w Rz.? Na stałe mieszkam w Kr. i jakie atrakcje? Kiedyś moja podobno taka była ale to było kiedyś. Były derby to były atrakcje, teraz nawet tego nie ma. Ale mogą wrócić na jesień; pierwsze już nie i zostanie jej, to kiedyś